The truth is that everyone is going to hurt you, you just have to decide who's worth the pain.

Tiffany Amayci
"je mag dan wel Justin Bieber zijn, dat betekend nog niet dat je zo arrogant moet doen tegen mij" ik zat al meer dan een uur te bellen, met een gek die me wakker bent op een zaterdag, het was facking kwart voor 6 toen hij belde, inmiddels al tien voor 7. "shawty, ik doe nu gewoon arrogant om jou te irriteren" "zal ik ook zeggen, maar ik ga ophangen, proberen verder te slapen omdat een of andere gek me om kwart voor 6 belde" ik hoorde hem lachen. "nou, doei, slaap lekker" "doei" ik hing op voordat hij nog iets kon zeggen. Wie denkt hij wel niet wie hij is, alleen ik mag mensen zo vroeg bellen. Ik ging naar twitter.
ItsTiff: gosh, then @justinbieber calls you at 5.45am
Ik zou nu toch niet meer kunnen slapen. Ik stond op en besloot om maar een douche te nemen. Toen ik onder de douche uitkwam liep ik door mijn inloopkast in. Ik besloot om maar een jurkje aan te doen. Snel deed ik nog wat mascara en lipgloss op en ik liep naar beneden. "goede morgen" klonk het vrolijk, ik keek en zag Rosa, mijn 'moeder' staan. "zo goed voelt hij anders niet" zei ik en ik ging op de bank zitten. Ik legde mijn telefoon op tafel en zuchtte. "er was een of ander gestoord kind dat me om kwart voor 6 wakker belde" zei ik toen ik het vragende gezicht van haar zag. "weet je ook eens hoe dat voelt, normaal doe jij dat" "maar ik mag dat, ik ben daar zo geweldig voor" ik stond op en liep naar de keuken. Ik pakte een glas en deed er melk in, het glas nam ik weer mee naar de kamer. ik zag dat mijn telefoon ligt gaf, dus pakte ik hem. Het was een mention op twitter.
justinbieber: @ItsTiff sorry, but I think you found it not so bad
what the heck, wat denkt hij?
ItsTiff: @justinbieber i found it really bad, I was sleeping
vijf minuten nadat ik die tweet had verstuurd ging mijn telefoon, het was hetzelfde nummer als daarstraks, moest ik opnemen of hem overlaten gaan

Reageer (2)

  • SuperAxelle

    Verdeer! Pleass!

    1 decennium geleden
  • SuperAxelle

    Omg ik hou fucking veel van je story!;o IT'S DA BEST!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen