Ik hoop dat dit hoofdstuk een beetje goed is want ik heb het wel 3 x over gedaan omdat het niet naar mijn zin was:o en nu eigenlijk nog steeds niet is maar goed....



Noah

De dag van de bruiloft was aangebroken en, ik was echt super zenuwachtig. `Meisje je ziet er prachtig uit` Zij me moeder, `Inderdaad Ibrahim vind je vast prachtig` bevestigde Ibrahim zijn moeder. `Laten we het hopen` zij ik zenuwachtig. Toen er aangebeld werd deed ik voorzichtig de deur open, `Woow Noah je bent echt prachtig` zij Ibrahim toen hij me eens goed bekeek, `Dankje jij ook` `Zenuwachtig?` ik knikte een beetje verlegen `Nergens voor nodig schatje je bent prachtig en over een paar uurtjes mijn vrouw` zij hij blij. Het was gelukkig prachtig weer want de ceremonie werd op het strand gehouden, Toen Ibrahim zijn Ja woord uitsprak voelde ik me intens gelukkig. Want nu kon niks ons meer scheiden.
Op het feest hadden de broers en zussen van Ibrahim nog een toneelstukje en deden ze hem perfect na, de tranen rolde over mijn wangen. `Haha jou broertje heeft echt acteer talent` lachte ik, toen we samen de dansvloer opliepen voor de eerste dans, we danste op het lied van Celine dion I'm Your Lady. En even later stond ik vrolijk mee te dansen met een country dans `Leuk he Sooph` riep ik blij ze knikte vrolijk en zij `Speciaal he een trouwdag` `Ja echt om nooit meer te vergeten.` ik liep naar Ibrahim toe die met zijn moeder aan het praten was, `Hij zou trots op je geweest zijn Ibi` hoorde ik haar zeggen, ik zag zijn ogen vochtig worden, hij gaf zijn moeder een knuffel en trok mij er bij. Zo stonden we een tijdje, `Nauw lieverds en nu gaan jullie weer feest vieren hoor, deze dag mogen eigenlijk geen tranen van verdriet hebben` en ze trok Ibrahim de dansvloer op `Ga jij maar eens met je moedertje dansen` zij ze vrolijk. Glimlachend sloeg ik het tafereel gade, mijn trots.

Ibrahim

`Zo en dan zijn we thuis` ik tilde Noah op en bracht haar gelijk naar boven. Ik zette haar op de grond en kuste teder haar lippen `Je bent zo mooi he` zij ik onder het zoenen door. een glimlach verscheen op haar lippen `Ik hou van je ibi` ze zij het met zoveel gevoel dat mijn verlangen naar haar groot werd. ik draaide haar om en begon de knoopjes van haar jurk los te maken, ze stapte uit de jurk en hing die netjes aan de kast, Ik ging boven haar hangen en begon kusjes in haar nek te zetten. Ze trok mijn boxer snel uit en lied haar handen plagend over mijn lid heen gaan, en zette er liefkozende kusjes omheen, `Ah nootje` kreunde ik zachtjes ik draaide ons om en kuste liefdevol haar borsten, en ging langzaam in haar ze legde haar armen om mijn nek en trok mij dichter op haar, ik kuste haar innig en vol liefde tot dat we samen klaar kwamen, `Ik hou van je Noah Afellay` ik kuste haar nog een keer, en viel met de vrouw van mijn dromen in mijn armen in slaap.

Reageer (4)

  • Tuena

    Maar Iris Afellay is wel Leuk, hé

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    Toch vind ik Bianca Afellay leuker klinken :P

    snel verder :9~

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    aaaaaaaa sweet mijn schattkus zijn getrouwd. haha snel verder hoor. hoe is het met mijn kleine? snel verder. nog 1?

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen