Foto bij Perfect life.

Dankjullie wel voor al die lieve reactieeees!!!!!

Ibrahim

De eerste mensen kwamen al binnen, `Hej Mam` zij ik toen me moeder binnen kwam, `Ha jongen` en ik werd helemaal plat geknuffeld. `Waar is Noah` `Ik weet niet achter in de tuin denk ik` antwoordde ik. Even later kwam ook mijn zus binnen met haar zoontje `Ha Soufian kom je bij ome Ibi` Met me kleine neefje op me arm liep ik de tuin in. Ik zag Noah en Sophia druk gebarend naar binnen lopen het enige wat ik nog opving was Sophia die zij `Wat als het waar is` wat als wat waar is.. Ik voegde me bij me broers en zag David mijn richting op komen `gozer, dat is wel een kleine ibi hoor` wees hij richting Soufian, `Ja dat is mijn neefje`. `Weet jij waar Sophia is?` vroeg David toen `Die liep net met Noah naar boven, ik zal ze is gaan halen` antwoordde ik.

Noah

`Hoezo zou David het erg vinden als je zwanger bent?` `ik weet niet dat gevoel heb ik` riep Sophia gestrest `Ik geloof niet dat hij het erg vind hoor, en als hij het niet wil kom je maar hier wonen` een flauw glimlachje verscheen om haar mondhoeken. `Wil jij een kind` vroeg Sophia toen `Ja dat is echt een droom ik hoop dat ik kinderen kan krijgen, want dat is ook niet vanzelfsprekend` antwoordde ik, `Zullen we gaan kijken wat de uitslag is` Sophia knikte en pakte de test en draaide die langzaam om. Op dat moment ging de slaap kamer deur open en stond Ibrahim in de deur `Komen jullie ook naar bui.. huh wat is dat?` en hij wees naar de zwangerschaps test `Een test` antwoorde Sophia, `Van jou?` en hij knikte naar mij ik schudde mijn hoofd, zag ik nauw een teleursteling in zijn ogen.. `Van mij zij Sophia en ik ben Zwanger` Noah lachte blij en ik feliciteerde haar `Zal ik David roepen?` zij ibrahim enthosiast. Terwijl wij naar beneden liepen om David te halen zij ibrahim `Wel leuk dat ze zwanger is he?` ik knikte en gaf hem een kusje op zijn wang `Wij krijgen ook vast wel een kindje hoor schatje` een verlegen lachje speelde om zijn mond. `Daaf Sophia is boven of je wilt komen, in onze slaapkamer` geschrokken keek hij mij aan ` niets ernstigs hoor Daaf`.


David

Of ik even boven wilde komen, snel liep ik de trap op en de kamer in waar Sophia zat. `Wat is er?` en ik ging naast haar zitten op het bed. `Kijk fluisterde ze` `Zwanger` riep ik ongelovig uit `Echt?` ze knikte langzaam. `Dus we worden Papa en Mama` riep ik blij `Vind je het niet erg?` `Nee, je weet toch dat ik kinderen wil` `Ja maar we hadden het niet afgesproken nu al kinderen te krijgen` ik haalde mijn schouders op, `Kinderen krijg je die kun je niet plannen`. en ik kuste haar teder op de mond. Blij liep ik naar beneden `Ik word Papa ibi` `Gefeliciteerd man.` zij hij blij. `Kom laten we als echte mannen achter de barbecue gaan staan.` samen liepen we naar de barbecue en maakte al het vlees klaar. `Koken kunnen we dan niet maar Barbecueën dat lukt ons wel` zij ik grijzend `Zo is dat` bevestigde Ibrahim mij.

Noah

Het was al laat op de avond, en ik stond helemaal los te gaan op de dansvloer toen ik 2 armen om mijn middel voelde `Mag ik deze laatste dans van U` ik draaide me om en keek in de twee mooiste ogen `Jij wel` langzaam danste we het laatste lied, verlief keek ik Ibrahim in zijn ogen en drukte langzaam mijn lippen op de zijne. al zoenend danste wij het laatste lied. Toen de laatste noten weg zweefde en ik voor mijn gevoel alleen nog maar met de man van mijn dromen hier stond, fluisterde Ibi lief in mijn oor `Ik hou van je lieverd` `Ik ook van jou Ibi.`


Reageer (5)

  • QueenMary

    aaaw, schattig <3
    snel verder :D

    1 decennium geleden
  • ICExTOUCH

    aaaaaaahhw super lief!
    snel verder1

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    omg omg omg omg ik wordt mama!!! aaaaaaa oke ahahah dat is zoo cool. ik heb je berichtje in me gastenboek gelezen. ik moet wel even denken haha maar wow. i like it. snel verder. ik ga eerst denken:p

    1 decennium geleden
  • Allysae

    aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zo lief
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen