Foto bij 1. Een geweldig idee!

Dit ben ik, Justin Drew Bieber.
12 jaar oud, mijn hobby's zijn; basketbal, ijshockey, voetbal, gitaar spelen, piano spelen en drummen.
Ik woon in een klein stadje Stratford,Ontaria,Canada.

'Justin, Justin. Wakker worden anders kom je te laat!' Hoor ik mijn moeder roepen. Langzaam stap ik uit mijn bed, en loop naar beneden.
'Hoi, schat. Lekker geslapen?' 'Ja, hoor.' 'Goedzo, maar je moet opschieten, want het is al laat' 'Okee, ik schiet op' Een half uur later sta ik op het schoolplein, en loop naar binnen. 'Heee, Justin!' Hoor ik Chaz en Ryan roepen. Gauw loop ik naar hun toe. 'Yo, jongens' zeg ik. Samen lopen we naar het lokaal toe.
Na een lange dag op school, zit ik weer thuis aan de tafel met mijn moeder. 'Hoe was je dag?' vraagt mijn moeder. 'goed, hoor. Ik heb een 9 voor wiskunde gehaald.' 'Dat is een mooi cijfer!' 'Ja, maar mam? Ik heb een site gevonden waar je je eigen filmpjes op kan zetten. Zullen we daar mijn filmpjes van Stratford Idol opzetten, voor de familie?' Vraag ik. 'Als jij dat wilt, dan doen we dat. Hoe heet die site?' 'Youtube' 'Dat is een heel goed idee van jou, Justin! Ik zet de filmpjes er vanavond nog op!' 'Dankje, mam' Eigenlijk droom ik er van om voor mensen op te treden, maar eerst maar afwachten wat de familie vond van mijn optredens. Ik sta op, en loop naar mijn kamer. Waar ik mijn gitaar pak, en een paar liedjes ga zingen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen