Als je lief bent klik dan HIER

Ik vond het verschrikkelijk om Seth zo te zien. Hij maakte zich heel erg zorgen om Leah . Ik wou dat ik iets kon doen om hem te helpen. We gingen naar het kampvuur, maar er waren al een hele hoop mensen. Waarschijnlijk uit Forks, dacht ik. Één meisje keek nadrukkelijk naar mij en ik miste geloof ik iets. 'Hoi, wie ben jij?'vroeg het meisje, niet op de vriendelijkste toon. 'Ik ben Cinthia,'zei ik verbaasd. Wat de hel had dat meisje tegen mij? 'Ik ben Celia,'zei ze toen. En wat moest ik daar mee? Celia stond op. 'Ik heb zin om een stukje te gaan lopen. Ga je mee Cinthia?' Ik haalde mijn schouders op.

Bij de getijdepoelen ging ik op een grote rots zitten. Het was hier echt zo mooi. 'Dus, ken jij Seth goed?'vroeg Celia. My god, ze vond hem dus leuk! 'Best wel ja. Maar hij heeft het nu moeilijk met zijn zus,'zei ik. Ik hield maar mijn mond over hem en mij. Non of her bussines anyway. 'Weet je wat er met haar is gebeurd?'Dat kind was ook niet nieuwsgierig ofzo. Ik schudde mijn hoofd. 'Niemand weet het. Ze hebben haar gewoon zo in het bos gevonden.'We hadden dat als verhaal afgesproken, voor als een buitenstaander wilde weten wat er met haar was gebeurd. 'Ik wil dat je aan Seth vraagt wat hij van me vind. Weet je, ik vind hem al zo lang leuk en ik weet gewoon dat wij bij elkaar horen...'Hoezo had dat kind een groot ego? 'Ik denk dat je hem nu maar even met rust moet laten. Hij is echt niet toe aan dit nu.'Celia's ogen versmalde. 'Wil jij hem soms voor jezelf? Ik weet zeker dat ik beter bij hem pas dan jij,'snauwde ze. Ik wist zeker dat ze me niet heel erg zou mogen als ze wist dat ik iets met Seth had. 'Celia, ik laat het je maar eerlijk zeggen. Hij heeft al een vriendin.''Wat?! Wie is het?'schreeuwde ze. 'Seth en ik hebben al een paar maanden iets,'zei ik rustig. Beter om haar direct uit haar droom te helpen. 'Wat?! Luister, jij blijft uit zijn buurt! Hij is van mij.'Ik zag achter Celia Sam kijken, in wolfvorm. Ik schudde bijna onmerkbaar mijn hoofd. 'Celia, ik denk dat we zijn uitgepraat,'zei ik en ik stond op.

'Is er iets?'vroeg Seth toen ik weer naast hem ging zitten. 'Niks Seth, laat maar zitten.'Celia zat tegen over mij en keek me vuil aan. Dit kon ook nog heel wat worden.

Reageer (3)

  • IamRenesmee

    super leukkkkk sgatje (H)(H)(H)
    en tnx voor de link:D
    en de kudo knop is al gemartelt door mij:P

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen