Sorry mensjes, school begint alles weer te verpesten. Ik heb so engels :( inhaal proefwerk Duit:( een invaller voor Frans, dus geen uitval meer :( Haat aan talen...

Onbekend P.O.V

Ik kon het niet hebben. Dat meisje, ze was zo bijzonder. Ik wist niks van haar, maar het was alsof ik haar wel kende. Ik kon het niet verdragen dat ze bij hem was. Ik voelde een woede opkomen toen ze alle twee op stonden en zij hem omhelsde. Ik snapte het niet. Hoe kon ik iemand die ik niet kende, iemand die ik alleen had gezien, van wie ik de stem zelfs nog nooit had gehoord, zo veel invloed op me hebben?

Cinthia's P.O.V
'Het komt wel goed met Leah, Seth. Ze is sterk.'Ik stond op en omhelsde hem. Zijn vertrouwde warme armen sloten zich ook om mij heen. 'Ik hoop het,'zei Seth.

Toen we bij Emily kwamen zag ik dat Carlisle er ook was. 'Hoe is het met Leah?'vroegen Seth en ik tegelijk. 'Ze is stabiel, maar ik weet niet of het nog goed met haar komt,'zei Carlisle. Leah kon ongelofelijk irritant zijn, maar wij tweeën hadden het toch goed kunnen vinden. Dit voelde precies hetzelfde als toen Alice weg moest. Seth stond er heel erg verslagen bij. Hij en Leah hadden dikwijls ruzie gehad, gewoon, broer en zus weet je wel, maar ik wist dat hij veel van haar hield. Ik hoopte dat alles goed zou komen met haar.

Reageer (2)

  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Arme Seth! Snel Verder!!

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen