Foto bij Thinking.

http://www.quizlet.nl/stories/50099/how-can-i-survive-this-life-ibrahim-afellay/
Ik zet mijn andere story link weer hierboven!:$
Die reacties motiveren mij echt!!! dus hier weer een hoofdstukje!!

Noah

Midden in de nacht schrik ik op van de telefoon `Met Noah` zeg ik schor `Hoi Noah met de Buurvrouw, Sorry dat ik nu pas bel maar het gaat redelijk met ze en morgen avond kom ik naar huis, kan jij zo lang nog op de meiden passen?` `Wat fijn dat het wat beter met u kinderen gaat!, En natuurlijk kunnen wij nog op ze passen, het gaat super goed. Moet Ibrahim u morgen avond komen halen?` `Nee hoor dat is heel lief van je, jullie hebben al genoeg gedaan. Ga maar weer slapen sorry dat ik je wakker heb gebeld` `Nee dat maakt niet uit hoor Sterkte.` besluit ik het telefoongesprek. `Was dat de buurvrouw` vraagt ibi schor, `Ja, morgen avond komt ze naar huis.` Ik leg mijn hoofd op zijn blote borst en geef hem een kusje op zijn kaaklijn, `Truste schatje` en al snel vallen we weer in slaap.
De volgende morgen zijn we al vroeg uit, en zitten we met zn viertjes aan het ontbijt, Ik zij nog tegen Ibi dat hij best mocht blijven liggen maar hij geniet hier echt van. Hij helpt Manoa met eten geven, terwijl Rosa honderd uit kletst tegen hem. Genieten kijk ik naar het tafereel.

Als de Meisjes weer bij hun Oma zijn kruipen Ibi en ik samen op de bank, Ik zet de televisie op NOS en we kijken de dodenherdenking, tijdens de twee minuten stilte lopen de tranen over mijn wangen, Bij de gedachte aan Josh. Ibrahim geeft me een klein kusje op mijn wang en trekt me dicht tegen hem aan. `Ik heb dodenherdenking altijd indrukwekkend gevonden, maar nu je zelf iemand in de oorlog verloren hebt voel ik echt hoe fijn het is dat heel Nederland daar 2 minuten voor stil is.` Ibrahim knikt begrijpend `Ja je word weer even met de dood bepaald en met heet voor recht dat wij leven`. Vlak daarna besloten we maar om naar bed te gaan. ik nestelde me in zijn sterke armen en viel in slaap.


Reactie:$

Reageer (5)

  • QueenMary

    snel verder :D

    1 decennium geleden
  • Allysae

    so sweet
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Cute!

    Snel verderr

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh wat lieff<33

    Snel verder

    xoxo<33

    1 decennium geleden
  • ICExTOUCH

    mooi geschreven! (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen