'Emily, is er iets gebeurd?'vroeg ik geschrokken. Emily keek op. Ze zag er verschrikkelijk uit. Moe, afgepeigerd. 'De Cullens zeiden dat de Volturi komt. Ze willen de roedel uitroeien,'zei ze met een verstikte stem. De bel ging. Het was Kim. 'Waarom?'vroeg ik toen we met z'n drieën aan de tafel zaten. 'De Volturi heeft eeuwen geleden geprobeerd de "echte" weerwolven uit te roeien. Dat is ze niet helemaal gelukt. In noord Europa leven er nog steeds een aantal. Maar nu hebben ze besloten dat deze roedel ook moet verdwijnen,'vertelde Emily. 'Dat slaat nergens op.'Emily haalde haar schouders op. 'Ik hoop dat Carlisle ze tot rede kan brengen. Het is echt verschrikkelijk.'We deden alledrie moeite om niet te gaan huilen. Toen het licht begon te worden kwam Rachel ook nog. We konden het alledrie niet geloven.

Seths P.O.V
Ik was net van plan om naar huis te gaan en in bed te duiken toen Leah opeens naar me toe kwam rennen. 'Seth, we moeten nu direct naar de kampvuurplaats De Volturi komt voor ons,'zei ze. Wat de hel wilde de Volturi nou weer van ons? Ik ging met Leah mee.

'De Volturi wil proberen onze roedel uit te roeien. Alice zei dat ze niet allemaal komen, slechts een paar met sterke gaves, zoals Jane. Bella zal erbij zijn om ons daar tegen te beschermen, maar als het op een gevecht uitdraait moeten we op de eerste plaats zorgen da zij niet gewond raakt.'Sam keek de groep rond. Ik wist dat we allemaal dezelfde zorg hadden. Wie zou hier nog zijn nadat de Volturi was geweest. Zou er nog iemand zijn?

Telkens hetzelfde veld waar ze ons troffen. Telkens weer diezelfde spanning. Mijn gedachte schoot steeds naar Cinthia. Straks zou ze wakker worden en ik had haar niet meer kunnen zien. Jane voorop, als altijd. Carlisle was er ook. De Cullens waren er allemaal, behalve Renemsee. 'Jane, wat komen jullie hier doen?'zei hij. 'Wij komen hier met een opdracht Carlisle en we zouden het op prijs stellen als je ons gewoon onze gang laat gaan.'Op dat moment vroeg ik me af of ik Cinthia ooit nog zou zien. Ze lag nu nog te slapen en alles zou ik er voor geven om haar nog één keer te zien.

Reageer (2)

  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Al waag je het ze dood te laten gaan!! Ze mogen niet dood, vooral Seth niet!! Snel Verder!! XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen