Foto bij Three weeks without you

Deel 16!

Misschien zet ik er nog eentje online vandaag. Wat willen jullie?

Het felle zonlicht schijnt in mijn gezicht. Langzaam knipper ik met mijn ogen en langzaam duw ik mezelf omhoog. 'Auw!' ik grijp naar mijn nek na een behoorlijke steek. Ik zie dat ik niet in mijn bed lig maar op mijn balkon. 'Ik ben in slaap gevallen buiten' lach ik hardop. Er klinkt gestommel vanuit mijn kamer gevolg door een deur die open gaat. Voetstappen komen steeds dichter bij. De voetstappen houden op als mijn vader zijn hoofd om de schuifdeur steekt. 'Hé lieverd waarom lig je niet in je bed? En deed je gister je deur niet open?' vraagt hij bezorgd. 'Ik weet niet blijkbaar ben ik in slaap gevallen'
Hij lacht even en ziet dan het boekje liggen. 'Wat is dit?' zegt hij als hij het boekje oppakt. Hij bladert het door en schud ongelovig zijn hoofd. 'Ik wist dat dit moment zou komen' mompelt hij.
Hij haalt het visite kaartje eruit en houd het voor mijn neus. 'Wilde je haar gaan bellen? Nou!' roept hij boos. 'Jezus pap doe eens chil! Ik heb nog niet besloten!' schreeuw ik boos terug. 'Je moeder wilde je vroeger al bij me weg halen! Ze wist toen al dat je ging skateboarden en dat vond zij gevaarlijk!'

Er is nu alweer 1 week voorbij nadat ik mijn moeder heb ontmoet gelukkig zie ik haar nu ook vaker. Mijn ouders zijn nu van plan een rooster te maken met wanneer ik bij wie ben. Het is wel fijn dat ik weet dat ik een moeder heb. Ryan komt over 1 week alweer terug, gelukkig, ik kan niet nog langer zonder hem.
Ik en mama zitten in de auto van Phoenix waar zij woont terug naar San Clemente. De radio staat hard aan met het liedje See you go van 3OH!3. Ondertussen zit ik te sms'en met Riley.

Ik ben nu thuis miss kunnen we nog wat skaten? Ja is goed. Kan je dan straks naar mij toe komen?
Ja ik vind et best. Sms me maar als je er bent. David sms ik ook nog even. Had hem beloofd dat hij de volgende keer ook zou kunnen komen. Haha okee, maar kreeg net een e-mail van Ryan hij is eerder klaar maar moet dan na 2 dagen weer weg. Echt!!?? Komt hij dan echt terug of verblijft hij in een hotel?
Hij verblijft in een hotel. Ohh okee, het lijkt wel of hij niets meer om me geeft. Kan best hij heeft wel eerder een meisje laten zitten. Nou!! Nu kan ik het wel schudden! Je mag wel bij mij en David uithuilen :p Haha dankje <3

Mam draait de oprit op van mijn vaders huis en ik stap uit. 'Doeg mam!' zeg ik. 'Dag lieverd tot volgende week!' zegt mijn moeder. Ik gooi de deur dicht en zie dan in de auto spiegel Riley achter me staan. 'Riley!!' roep ik als een gek en omhels hem. 'Jennifer!' roept hij blij. We laten elkaar los en gaan bij mij naar binnen. Mijn Blackberry begint te trillen. 'Hé! Een sms'je van David' Ik open het en lees het berichtje.

Hé Miss J. <3 Kun je straks met Riley naar me toe komen. Ik heb een goede skate plek gevonden :p
Neem je camera mee kunnen we wat skills van je online zetten Xxx Spicoli.


'Brengt jou vader ons of de mijne?' vraag ik aan Riley. 'Mijn vader maar waar moeten we heen dan?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen