Foto bij Yes?

Noah


Ik was door ibrahim meegenomen naar het strand, het was een prachtige dag geweest en nu ook een warme zomeravond. Ibi deed heel de avond al een beetje zenuwachtig maar als ik er naar vroeg was er niks aan de hand, ik keek naar zijn hand die op mijn schouder lag en die een beetje trilde. Ik pakte zijn handen en vlocht mijn vingers door die van hem, en gaf hem een zacht kusje en sloeg toen mijn armen om zijn middel. In de hoop dat hij zou gaan vertellen wat er aan de hand was.

Ibrahim


Zenuwachtig speelde ik een beetje met Noah haar handen, over 3 minuten zou het gebeuren. Ik zag het eerste vuurwerk de lucht in gaan, samen stonden we er naar te kijken tot dat het mooiste kwam, in prachtige letters stond er nu in de lucht geschreven Lieve Noah wil jij met mij trouwen?. Ze keek me verbaasd aan `Wil je dat?` fluisterde ik `Ja natuurlijk wil ik met jou trouwen` antwoordde ze blij ik sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar innig. `Even verder kijken naar het vuurwerk No` zij ik toen ik haar nog stevig in mijn armen had. Er kwam een groot hart in de lucht te staan met onze namen er in. `Aah ibi dit is zo mooi` ik glimlachte en gaf haar zachte kusjes in haar nek.

Noah

We liepen van het strand af onderweg naar huis `Noah Afellay klinkt wel goed he?` vroeg ik lachend, hij knikte blij inderdaad geen betere naam zou er achter jou naam passen. Ik lachte blij en trok mezelf dicht tegen hem aan, Woorden hadden we niet nodig om de liefde uit te spreken onze ogen zeggen genoeg.

Eenmaal thuis gekomen duwde Ibrahim me tegen de muur aan en kuste me vol passie, ik sloeg mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel en hij droeg mij naar boven, en liet mij zachtjes op het bed vallen. Zijn handen zaten echt overal, hij trok mijn shirtje en Bh snel uit en masseerde mijn borsten wat mij zacht deed kreunen. Wat Ibrahim als teken zag om verder te gaan, hij beet zachtjes in mijn tepel en begon met zijn hand mijn clitoris te strelen, ik kon mezelf nog net inhouden en trok zijn shirt en broek in een paar snelle bewegingen uit, en streelde met mijn hand plagend langs de groter geworden bobbel in zijn boxer. Het ging hem iets te langzaam en trok zelf zijn boxer snel uit, `geduld schatje` zij ik plagend. Hij kwam boven op mij liggen en kwam rustig in mij terwijl hij mijn lippen kuste. Ik zette mijn handen in zijn rug en zacht gekreun verliet onze monden `Ik hou van je Noah` zij hij hijgend ik kuste hem alleen maar en hij voerde het tempo iets hoger op. Ik voelde dat hij kwam maar hij ging door tot dat ik ook gekomen was. bezweet liet hij zich naast mij vallen op het bed. `wat hou ik veel van je ibi`. `Ik kan niet wachten totdat we getrouwd zijn` mopelde hij nog, en bij die woorden viel ik in slaap.


Reactie (flower)

Reageer (4)

  • QueenMary

    liieef :)

    snel verder _O_

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    dat is lief maar david en sophia moeten ook nog trouwen en een little david krijgen. haha volgens heb ik de laatste tijd weining reacties geplaatsts. sorry daar voor. zou je mijn storys willen lezen (geen idee of je dat al doet of ik het al gevraaagt had) dank je je moet wel snel verder gaan hoor. ik zet een lange reactie omdat ik snel verder alleen zo weinig vindt hahah

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh wat lieff:9~

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen