''Dus je komt mee?!'' riep Stephanie luidruchtig. ''Ja ja..'' zei ik zachtjes. Ik had hier geen zin in,in Pauroso. Pauroso is hét feest van het jaar. Je moet er aanwezig zijn of ze gaan over je roddelen dat je niet durfde enzo. Ja niet durfde,je hoort het goed. Hoezo niet durfde? Denk je nu. Pauroso is een feest waar alle drugs dealers en badboys komen. Daarom is het wel een grote stap als je naar Pauroso gaat. Het is nu mijn eerste keer,dat is normaal als je in het 3e middelbaar zit. Je moet naar Pauroso als je in het 3e middelbaar zit. Het moet gewoon,nou ja als je liever hebt dat je gepest word als bangerik.. Heel het jaar door. Mijn vriendin Stephanie maakte dat mee,vorig jaar. Zij zit nu al in het 4e en gaat nu ook voor de eerste keer naar Pauroso. Vorig jaar durfde ze niet. Ik zuchte.

(...)

Daar stond ik dan. Voor de grote deuren van Pauroso. ''Gaan we?'' zei Stephanie naast me zachtjes. Ik zag dat ze rillingen kreeg. Ik raapte al mijn moed samen en ging door die stale deur. Alle ogen waren op mij gericht. Dat had ik wel vaker,ik was het populairste meisje van 't school. Elke jongen liep achter mij. Ik grinikte bij die gedachte. Ik zag Hayley en Lorah ladderzat op de grond liggen en ze lachte als een gek. Ik keek naar Stephanie en zei dat dit niet goed ging komen met die twee. Met grote passen ging ik naar hun liggend op de grond. Ik gaf hun een hand. ''Sta op,iedereen kijkt naar je!'' zei ik luid. Nu keek iedereen pas. Ik schaamde me dood. ''Jezus Lorah en Hayley'' siste ik. Ze stonden op en begonnen mij te knuffelen,precies of ze me al jaren niet gezien hadden. Stillaan begon het feest pas een écht feest te worden toen ik ook al dronken was samen met Stephanie. Bijna op elk feestje zijn we wel dronken. Love it!

Ik was zo dronken dat ik niet meer rechtop kon lopen dus ik ging even zitten achter een muur,alleen. Ik voelde me misselijk en wou naar huis. Ik sloot even mijn ogen en voor ik het wist lag ik op de grond. Misselijk lag ik op een koude vloer. Zo lag ik daar wel even.. 'Hi beautiful' mijn ogen gingen momenteel open en boven me zag ik twee mooie chocoladebruine ogen. Ik verdronk erin.. ''H-hi.'' stotterde ik.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen