Yeah weer een abo er bij zag ik Tankx!!! =)

Sophia

ik was onderweg naar Noah en droomde nog even over Gisteren het was echt super, David had me op het strand gevraagd heel simpel, maar zo lief. Eind juli zouden we al gaan trouwen. En ik kon echt niet wachten.
Ik belde aan en Noah zwaaide de deur gelijk open `Hee vertel me alles, ik ben zo blij voor je` riep ze enthousiast, Lachend liepen we de tuin in en ik vertelde over het aanzoek. `Ik wil dat jij mijn getuigen ben No,` `Echt?` riep ze blij `Ja want jij was er ook een beetje getuigen van toch?,Zullen we gaan kijken voor een trouwjurk?` `Ja Gaaf` Samen liepen we in de stad op zoek naar trouwjurken, Ik paste er een paar maar kopen ging ik nog niet. We aten in een gezellige Pizzeria en praatte over onze mannen. Toen ik thuis kwam zat David al op mij te wachten, `Hej Schatje was het gezellig?` ik knikte en kroop naast hem op de bank.


Noah

Het was gezellig in de stad met Sophia, en nu reed ik weer lekker naar huis. Waar ik ibrahim in de keuken aan trof `wat ben jij aan het doen?` vroeg ik nieuwsgierig en mijn armen van achter om hem heen sloeg. `Koken` zij hij lachend, ik glimlachte en keek in de pan `O lekker soep` niet aan laten branden he, zij ik lachend en prikte hem in zijn zij.
Ik dekte de tafel, en Ibrahim zette een kom warme soep en stokbrood neer. Hij keek me zenuwachtig aan, `het is heerlijk schatje mag je vaker doen` Glunderend at hij ook zijn soep op. `Zullen we een filmpje kijken?` vroeg ik toen we alles hadden opgeruimd en op de bank zaten. `Ja kies jij maar wat` `Life as whe know it?` `Ja is goed hoor` en hij trok mij dicht tegen zich aan. `zo kan ik elke film met plezier kijken` fluisterde hij in mijn oor. `Gekie` en ik gaf hem een lange kus op zijn mond.


Reactie-Kudo(flower)

Reageer (4)

  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    aaa ik hou van je verhaaal! david en ik gaan trouwen! aaaa snel verder

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhhh snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    leeuk :)

    snel verder _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen