Foto bij Is he already going away?

Deel 14

Mijn vader en ik zitten weer in auto het is ondertussen 6 uur. Hij draait de oprit op en stopt de auto. Ik stap uit en Alana rent als een idioot naar me toe. 'Jennifer! Jennifer! Ik moet je echt iets vertellen!' Voordat ik iets kan zeggen trekt ze me al mee naar binnen,de trap op naar mijn kamer.
Ze gooit de deur dicht en zegt 'Ik net echt zulke leuke jongens gezien!' Ik kijk haar aan en begin te lachen. 'En daarvoor ben je zo hysterisch?' Ze knikt en ik begin te lachen.
'Kom we gaan op het balkon zitten' stelt Alana voor. Ik knik en zij gaat alvast door de schuifdeur naar het balkon. Snel doe ik mijn donker blauw met licht blauwe strepen Adidas jogging broek met een wit navel shirtje. Ik schop mijn Vans schoenen ergens in de kast uit en loop naar de koelkast.
Daar pak ik 2 blikjes Red Bull uit en loop door de schuifdeur naar het balkon.
Naast Alana plof ik neer en geef haar het blikje. 'Alsjeblieft' 'Dankjewel' zegt ze op een tuttig stemmetje. We beginnen allebei te lachen. Ik neem een slok van mijn Red Bull en kijk voor me uit.
'Ryan gebruikt je niet, die David liegt gewoon. Hij vind je juist super leuk en houd van je om wie je bent' zegt Alana na een lange stilte. 'Wat?!'

Ik skate zo snel als ik kan door de regen naar het skatepark waar ik en Ryan hebben afgesproken. Als ik aan kom zie ik Ryan nog nergens staan. Ik besluit om onder een boom te gaan staan en daar te wachten op hem. Terwijl ik onder de boom sta besluit ik om mijn muts over mij hoofd te trekken maar voor dat ik dat kan doen pakt iemand mijn armen vast en houd ze op mijn rug.
'Raad eens wie?' zegt de zachte stem. 'Goh, geen idee' zeg ik grijnzend. Ik draai me om en kijk in de lieve ogen van Ryan. Hij geeft me een zachte kus op mijn mond. 'Wat wil je gaan doen? Het regent als de tering' zeg ik. 'Ik wil je iets vertellen. Ik hou echt heel veel van je' begint hij.
'En dat weet je. Ik kan geen dag zonder jou maar soms moet het wel.....'

'Ongelooflijk!' schreeuw ik als ik de achterdeur binnen stap en mijn armen omhoog hef. 'Wat is er lieverd?' vragen mijn vader en Diana in koor. Ik schop mijn schoenen uit op de mat en plof neer op de bank naast mijn hond. 'Ik ben hier pas 2 dagen en nu moet Ryan alweer weg!'
'Tjaa dat heb je met skaters' antwoord mijn vader zo voorzichtig mogelijk. 'Hij moet naar de Dew Tour en daarna nog ergens anders heen! Dus hij is voor zo ongeveer 1 maand weg'
'Dus als ik het goed begrijp zie je hem pas in Augustus weer?' vraag Diana. 'Ja dan pas! Dat is echt zo verweg!' roep ik boos.
Diana en mijn vader kijken me begrijpelijk aan en knikken naar elkaar. 'Waarom knikken jullie naar elkaar?' vraag ik verbaasd. 'Lieverd, voorlopig kan je ook niet bij hem zijn' Ik kijk hem aan met een verwarde blik. 'Wat bedoel je?' 'Ik heb besloten dat jij skateboards test of ze goed rijden en de kleding of het lekker zit met skaten' zegt hij met een brede glimlach rond zijn lippen. 'Ik mag voor jou merk.....' verder kom ik niet want het verbaasd me. 'Ja, vanaf nu is het ook jou merk. Je bepaald dingen met mij samen en test het'
Mijn boosheid is verdwenen ik ben nu echt zo blij. 'Dat betekent dus dat ik net als jij naar mensen mag schreeuwen en ze mag commanderen?' vraag ik iets te blij. 'Ik commandeer ze niet en schreeuw niet tegen ze' zegt hij geschrokken. 'Dat is niet wat ik hoor als ik er ben' zeg ik nonchalant. Ik loop naar mijn kamer en laat me achterover op mijn hemelbed vallen. Maya die me gevolgd was springt op het bed en legt haar kopie op mijn buik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen