Foto bij you are special (Tom lovestory) 2

reacties?

Toen het gesprek gedaan was ging je even zitten op bed. Die man is gek dacht je, hoewel je altijd al ergens merkte dat je raar bent. Je besloot maar om hierover tegen je ouders te zwijgen. Als ze het vorige keer al niet hebben verteld dan zouden ze dit niet echt fijn vinden. Je besloot om morgen naar de bib te gaan maar nu stond er nog een berg huiswerk op je te wachten. Allemaal taken. Je begon dan maar aan je taken en na een tijdje viel je vermoeid inslaap.


Lars pov:
De deur ging open en je liep in je piratenkostuum met zwaard naar de voordeur toe. In de deuropening stond je moeder. Je legde je zwaard op de grond nam een aanloop en sprong recht op je moeder die zich verschoot. Je begon luid te lachen en mama lachte mee. Mama: "Waar is Kelly?" Jij: "Boven." Mama: "Ga je haar halen, want ik ben frieten gaan halen." Jij: "Jeey!!!" en je liep direct naar boven toe. Je klopte op je grote zus haar kamerdeur maar ze zei niks. Je deed de deur open en zag je zus op bed liggen. Je probeerde haar wakker te schudden maar Kelly werd niet wakker. Je ging teleurgesteld naar beneden toe. Mama: "Wat is er Lars?" Jij: "Ik krijg zus niet wakker." Mama: "Laat ze maar slapen." Jij: "Maar ik wil frietjes." Mama: "Ja jij krijgt frietjes Lars." Meteen ging je blij aan tafel zitten.


Tom pov:
Je moeder was al een tijdje met iemand in gesprek aan de telefoon. Jij en je broertje keken elkaar even aan en keken verder tv. Veel te doen was er niet in huis en het regende buiten en op de moment had je echt geen behoefte aan fans. Na een tijdje hing ze op en jullie keken haar nieuwsgierig aan. Jullie moeder ging bij jullie in de zetel zitten en vertelde toen wat ene Gio Sherova had gezegt. Simone: "Geloven jullie dit?" Jij: "Vast een gestoorde fan ofzo." Je zag Bill twijfelend kijken. Jij: "Wat?" Bill: "Ik weet het niet maar ik heb het gevoel dat hij gelijk heeft."

Reageer (2)

  • TokioGirls

    Wouww jij schrijft egt goedd
    Verderr!!

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan is super goed snel verder gaaan kelly ik wil weten wat er verder gaat gebeuren

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen