Foto bij What's going on?

Deel 13

Riley kijkt me nog steeds aan met zijn rare blik. Ik maak een wat?! gebaar naar Riley en hij schrijft weer wat op het blaadje.

Dat is m'n pa :p

Ik kijk hem aan met open mond waardoor hij grinnikt. Ik schud met mijn hoofd. Tony Hawk komt naar me toe gelopen en begroet me.
'Hee ik ben Tony Hawk' 'Jennifer Black' zeg ik terwijl ik zijn hand schud. Hij draait zich naar mijn vader en vraagt 'Is dit je dochter?'
'Ja dat is er. Ze komt vandaag de skateboards uitproberen' Tony knikt goedkeurend naar me en steekt zijn duim op naar Riley die een beetje rood aanloopt.

Na de langdurige bespreking is het tijd om naar het skate park te gaan om de skateboards uit te proberen. 'Hier neem deze' zegt Riley die een al in elkaar gezette skateboard voor me neus houd.
Ik kijk hem aan en schud lachend mijn hoofd. Dan besluit ik toch maar het skateboard aan te pakken. Ik leg het voor me neer en zet één voet erop. Riley die intussen naast me is komen staan zegt 'Dit is niet bestemd voor kleine meisjes'
Ik kijk hem aan waardoor hij begint te lachen. 'Ga jij nou maar eerst blondie' zeg ik plagend tegen hem. Hij schuift wat van zijn blonde plukken opzij en glimlacht lief.
'Ga je nog of wat voor de andere skaters komen' 'Wacht wat?! Welke andere skaters?' vraag ik verbaasd. 'Heeft je vader je dat niet verteld dan?'
Ik schud mijn hoofd. Hij begint wat skaters op te noemen maar niemand waarvan ik ooit gehoord heb. Vast allemaal amateur skaters. Opeens noemt hij 2 skaters op die ik wel ken.
'Zeg dat nog eens?!' 'Wie?David Loy en Ryan Sheckler?'

Ik zit op mijn skateboard ergens in de regen buiten. De regen valt met bakken uit de lucht. Geen idee waar ik heen was geskate maar vaag herkende ik het hier. Ik had geen zin om het Riley uit te leggen.
Ryan is mijn vriendje maar David is gewoon zo knap. Wat zou er gebeuren als die 2 elkaar zien en mij. Dan ben ik echt dood! Ryan kan best jaloers zijn af en toe heb ik al gemerkt. Toen we in de supermarkt waren in Londen stond die vakkenvuller met me te flirten. Echt geloof hij was echt boos geworden op hem.
Ik schrik uit mijn gedachte door dat iemand zijn skateboard achter me neer zet en erop gaat zitten. Met zijn rug komt hij tegen de mijne. Het rare is dat het goed voelt.
'Je vader vroeg me om je te halen. Je bent al 2 uur weg' zegt de zachte stem van David. 'Waarom kom je me halen?! En niet Ryan?!' vraag ik geïrriteerd. Doordat ik dat zeg moet hij blijkbaar lachen.'Waarom lach je?' Hij stopt met lachen en zegt 'Ryan gebruikt je wist je dat?'
Ik schrik. Mijn ogen worden groter en tranen komen omhoog. 'Dat lieg je!' schreeuw ik naar hem. Hij schud zijn hoofd. Ik weet niet goed wat ik moet doen en besluit maar terug te gaan naar het skate park.

Als ik aan kom skaten zie ik Ryan al ongeduldig wachten op me. Eigenlijk wil ik zo snel mogelijk omkeren en terug skaten naar waar ik zat. Maar het is te laat Ryan ziet me al en komt op me af.
Hij geeft me een knuffel en dan een kus. 'Waar was dat goed voor?' vraag ik als hij zijn lippen van de mijne haalt. 'Gewoon omdat ik van je hou' zegt hij met een glimlach. Ryan knuffelt me weer en houd me dit keer stevig vast. Ik zie Riley zijn hoofd schudden als ik over Ryan 's schouder kijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen