Foto bij My dad's bissiness

Deel 12 (A)

Wat vinden jullie er van?

Ik word wakker door de vogels die buiten fluiten. Zachtjes slaak ik een slaperige kreun en draai me naar het balkon. De zachte ochtend bries blaast op mijn gezicht. Ik sta op en pak automatisch mijn Adidas vest die nog op mijn bed lag en doe hem aan. Zacht schuif ik de schuifdeur naar het balkon open,stap naar buiten en ga tegen de reling aan staan.
Ik krijg het een beetje koud en stop mijn handen in mijn zakken. –Het was toch slim geweest om vast mijn Adidas jogging broek aan te doen–
Terwijl ik met mijn handen in mijn zakken zit voel ik iets dat op een blaadje lijkt in mijn zak.
Bedenkelijk haal ik het uit mijn zak en open het blaadje.

Heey Miss J.
Ik zag je skate stuff en die foto's op je BB.
Als je ooit een keer wil skaten ofzo bel me dan gewoon.
Trouwens toen ik die foto's op je BB zat te kijken
heb ik mijn nummer er ook in gezet.
Xxx Spicoli
P.S. Sorry dat ik je BB heb gepakt.

Ik grinnik even en besluit dan om me maar om te kleden. Ik loop naar mijn kast. En haal mijn Vans skinny broek,vest,boxer en BH eruit. Daarmee loop ik naar de douche,gooi mijn 'vieze' kleding in de was mand en draai de douche open. Als het water warm is stap ik eronder.
Nadat ik klaar ben met douchen en alles ga ik naar beneden naar de keuken.
'Goedemorgen Jennifer' zegt mijn vader op een serieuze toon als ik binnenstap. 'Wat is er? Heb ik iets gedaan?' Ik ga zitten op de keuken stoel. 'Nou,gister toen wij weg waren...Is hier niet toevallig een jongen geweest?' 'Uhmm..Nee' lieg ik tegen hem. 'Dat is niet wat de buren zeiden'
Ik schrik ervan blijkbaar ziet mijn vader dat. 'Ik vertrouw je niet zo erg meer. Vandaag ga ik naar een bespreking voor nieuwe skateboard ontwerpen en jij gaat mee' zegt hij streng.

'Pap! Kom op nou! Schiet op!' schreeuw ik vanuit de auto. Mijn vader komt de deur uit en stapt in. Hij start de auto en we rijden richting de bespreking.
We blijven maar rijden,rijden en rijden. Verveeld kijk ik naar buiten en dan weer naar mijn vader.
'Zijn we er al bijna?' vraag ik zeurderig. 'Bijna. De bespreking is in LA'
Ik kijk hem aan met een blik van dat meen je niet? Mijn vader lacht en zegt dan 'Het leuke voor jou is jij mag ze gaan testen' 'YES!!! Mijn dag is weer goed' schreeuw ik blij door de auto.
Na een tijdje rijden komen we aan bij een groot gebouw met daar naast een groot indoor skate park.
We stappen uit en gaan dan het gebouw binnen. Mijn vader loopt naar de balie waar een vrouw aan zit. Ik volg hem maar want ik weet echt niet waar ik heen moet.
'Wat kan ik voor jullie doen?' vraagt de vrouw aan de balie. 'Ik ben van Giano Black van G. Black skateboards en dit is mijn dochter Jennifer Black. We komen hier voor het ontwerp van het nieuwe skateboard' zegt mijn vader. De vrouw achter de balie knikt en zoekt dan iets op.
De vrouw wijst ons door naar de 5e verdieping.

Als we daar aankomen zitten er al wat zaken mensen en blijkbaar ook een jongen van mijn leeftijd.
We stellen ons voor. Mijn vader wijst naar de stoel naast de jongen genaamd Riley. Eigenlijk voel ik me nu ongemakkelijk als enigste meisje. En nog wel in mijn Vans kleding. Wat moet ze wel niet van me denken. De bespreking is bezig en ik verveel me dood. Naast me zie ik Riley iets opschrijven en stopt het blaadje in mijn zak. Ik pak het blaadje eruit en lees wat er op staat.

Die gasten kunnen echt over 1 onderwerp door zeiken. :p
Ik grinnik en schrijf erop: Ja echt hé? XD ouwe zeuren. Ik geef het blaadje weer aan hem en als hij het leest grinnikt hij ook. Opeens vliegt de deur open en zie daar de grote skate legende Tony Hawk staan. Riley kijkt me aan en gaat met zijn wenkbrauwen op en neer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen