Denise p.o.v
We zaten in de aula, nou, Chaz lag op tafel, Ryan was aan het springen en ik zat op een stoel. Ik verveelde me, terwijl Chaz aan het zonnen was en wat Ryan deed snapte ik niet, wie gaat er nou springen. Ik pakte mijn telefoon maar weer.
XXDenise: weer eruit gestuurd ._.
Ik zuchtte, over een paar uur zou ik bij Justin zijn, al zou Justin dat niet weten. Mijn telefoon begon licht te geven. Ik pakte hem van tafel. Het was een tweet, van Justin. Zo was hij er nooit en zo is hij er de hele dag.
Justinbieber: @XXDenise doe je goed, waarom nu weer?
XXDenise: @Justinbieber nou, alle leraren vinden me héél aardig ._-

“Denisee, ben ik al bruiner?” vroeg Chaz. “Chazzie, het is buiten 9 graden, de zon schijnt niet en jij denkt dat je bruiner word, je word alleen maar bleker” Ryan stopte met springen en begon te lachend. Ik pakte mijn telefoon weer omdat hij weer licht gaf.
Jusitnbieber: @XXDenise haha ik vind je wel aardig hoor (;
Ik zuchtte toen de bel ging. “Chaz, ga jij naar je kluisje?” Chaz knikte. “wissel mijn boeken ook gelijk” zei ik en ik gooide mijn tas en kluissleutel naar hem toe. Hij knikte en liep weg. Emy, Alex en Greg kwamen bij Ryan en mij zitten. “die vrouw was chagrijnig geworden toen jullie wegwaren” zei Emy. We begonnen te lachen. “en wat hebben jullie allemaal gedaan?” vroeg Greg lachend. “Chaz heeft in de zon gelegen, eigenlijk op de tafel en Ryan heeft de hele tijd lopen springen” zei ik lachend. “en zij had het te druk met haar telefoon” zei Chaz die aankwam lopen. Hij gooide mijn tas op de grond en schoof mijn sleutel over tafel naar mijn. “dankjewel” zei ik. “wat hebben we eigenlijk?” vroeg Emy. “we hebben tekenen en een tussenuur” zei Alex. “nooo, als er een leraar een hekel aan me heeft is het dat mens van tekenen wel” zei ik en ik liet mijn hoofd op tafel vallen. “we kunnen tekenen ook gewoon skippen en naar Starbucks gaan” zei Greg. Ik haalde mijn hoofd van tafel. “strak plan, wie doet er mee?” vroeg ik aan de rest. Iedereen ging mee, we stonden op en gooide onze tassen in het rek, iedereen haalde zijn portemonnee er uit en we liepen de school uit.


klikkerdeklik
willen jullie meer maar kleine hoofdstukjes of minder maar grote hoofdstukjes

Reageer (4)

  • badgucci

    jaaa minder maar grote(lol)(H)!!

    1 decennium geleden
  • xUNICORNx

    Mij Boeit Het Het Niet HoeveelOf Hoe Lang Als Je Maar Door Blijft!
    En Heb Tog Geen Huiswerk Nooit Vvoor Vakantie Of IN(yeah)

    Snel Verder!(K)

    1 decennium geleden
  • JihaneBieber

    kon dat bij ons maar zonder strafmiddag :P

    VERDEEEEEEEEEEEEEEER PLEASE :D

    1 decennium geleden
  • JihaneBieber

    minder maar grote.. kan ik me ook beter concetreren op school xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen