Foto bij OO3

Door Tiffannnyy

Tiffany

Ik klap wat verveeld voor de kinderen die ingedeeld worden bij Slytherin. Naast me zit Blaise die de hele tijd in mijn zij prikt
Prik.Pets. Ik heb Blaise een venijnige klap tegen zijn hand gegeven en nu maakt hij een pruillipje.
"Niet lief, stoute Tiffany," zegt Blaise. Ik kijk hem quasi-medelevend aan.
"Ahw, poepie, wil je er een kusje op?" vraag ik poeslief. Blaise knikt heftig en tuit zijn lippen. Ik pak zijn hand en doe net of ik hem een kusje geeft. Als mijn lippen zijn vinger raken bijt ik hem.
"AU TIFFANY! POTDOMME, GA WEG MET DIE SCHERPE TANDEN!" gilt Blaise door de Great Hall. Iedereen kijkt hem nu aan en sommigen grinniken. Perkamentus maakt een warm gebaar met zijn handen.
"Dank u wel voor uw mooie worden Meneer Zabini, maar zou ik nu verder mogen gaan?"vraagt Dumbledore.
"Ja hoor professor, doe uw ding." mompelt Blaise. Dumbledore kijkt hem wijs aan.
"Dát hoorde ik meneer Zabini, maar goed, het Verboden Bos is zoals gewoonlijk nog steeds verboden..." gaat Dumbledore verder.

Als we weg mogen na het eten gebaar ik even naar Anna en Fleur dat ze me beiden moeten volgen. Ik loop naar de trappen en ga in een geheime gang onder de trap staan, niemand kan ons hier vinden. Fleur weet van Anna, daarom kan zij ook mee. Fleur komt naast me staan en na een tidje komt ook Anna. Eersy geef ik Anna een knuffel en begin dat te praten.
"Jij bent echt ontzettend bruin geworden," zeg ik op een blik naar Anna's gebruinde huid.
"We gingen naar de Antillen," zegt Anna. Ik knik even.
"Was het leuk?" vraag ik aan haar. Anna en Fleur zijn mijn twee beste vriendinnen, maar niemand mag van Anna weten. Als ze over haar te weten komen wordt ik meteen uit het groepje getrapt. Soms is Fleur wel eens jaloers op Anna en mij en beveelt ze me om te kiezen. Ik weet dat Anna altijd op nummer een staat maar ik zeg altijd tegen Fleur dat ik niet kan kiezen.
"Waarvoor sta ik hier eigenlijk? Jullie zijn alleen met elk-"
"Zo zo, een Slytherin beste vriendinnen met een Gryffindor als Draco dat zou weten, zou je niet meer zo populair zijn," zegt Pansy vals. Waar komt zij nou vandaan? Ik pak meteen mijn wand en wijs op Pnasy's voorhoofd.
"Amnesia," zeg ik snel.

Reageer (1)

  • Kiriyama

    yaay, snel verder!! ^.^
    o oepsie, ik moet het volgende stukkie schrijven :X
    ik ga schrijven :,D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen