Foto bij Part one

23-05-2011


Gisteren ging ik op date met Jay, nou ja, onze derde al eigenlijk en ik hoopte echt dat hij met die mooie bruine ogen van hem diep in de mijne zou kijken en me zou kussen, maar al mijn hoop verdween weer al toen hij naar mijn vroeger liefdesleven vroeg. Iets wat ik al een ‘total no-go’ vond, maar ik had het hem weeral vergeven toen hij verlegen zijn witte tanden bloot lachte. Omdat ik eerlijkheid een must vond in een relatie –die we nog niet hadden- vertelde ik hem over Chandler, mijn vriendje toen ik zestien was en nog in New York woonde. Het had niet veel voorgesteld. Hij plakte constant aan mijn lijf en vermoordde de inbox van mijn gsm. Ik had hem gedumpt omdat we naar Duitsland zouden verhuizen. Dat was wat ik hem verteld had tenminste. Ik wou er al langer een punt achter zetten, maar dan zou zijn ego gekrenkt zijn en dat wou ik niet op mijn geweten.

Natuurlijk moest ik Jay vertellen over Duitsland. Het was een heel belangrijke periode voor me geweest. Het zat zo. Paps moest voor zijn werk –hij is hotelmanager- naar Hamburg om er een nieuwe hotelketen op te starten. Aangezien we een hechte familie waren en heen en weer gereis niet aan zouden kunnen waren we met het hele gezin –inclusief hond en goudvis- mee naar de andere kant van het grote water verhuisd. Om eerlijk te zijn keek ik er wat tegenop. Mostly omdat mijn Duits even goed was als het geheugen van mijn goudvis. Langs de andere kant zou het me wel goed doen om een paar jaar weg te zijn uit de dramajungle. De dag voor mijn zeventiende verjaardag vlogen we naar Hamburg om een nieuw leven op te starten. Zo bestempelde mams het tenminste. Ze was de uitlaatgassen van The Big Apple meer dan beu.

Maar terug naar Jay en zijn kruisverhoor. Ik vertelde hem dat ik geen vriendjes had gehad in het land van bier en worst. Ik had wat krampachtig gelachen toen hij zei ‘Wat zou je nu aan een Duitser hebben?’ Hoe belangrijk ik eerlijkheid ook vond, ik had het lef niet hem te zeggen dat je er heel veel aan zou hebben. Ik mocht dan wel geen vriendje hebben gehad, hopeloos verliefd was ik zeker geweest.

Reageer (3)

  • xLeutjeWicht

    wauw! snel verder!

    1 decennium geleden
  • Raveness

    ik ben benieuwd!!

    snel verder!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Oeeeeh, ik ben echt giga nieuwsgierig!
    Snel verder!

    Xxx <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen