Foto bij #O.1

ik had zin om een verhaal te beginnen en ik hoop dat jullie het leuk vinden haha.
ik weet niet of het goed is ofzo. :$

'Shut up Bieber!' Schreeuwde ik terug. Oooh, ik haat hem zo erg. Ik liep samen met mijn vriendinnen Brandy en Charlie door de gangen van school en we werden weer eens beledigd door Bieber en zijn aanhangers, zo als elk uur van de dag dat ik hem zie. Hij kan geen enkele fatsoenlijke zin uitbrengen zonder me erin te beledigen. Dat geld ook voor Brandy en Charlie. Charlie had namelijk met hem gehad, maar ze had het uitgemaakt. En omdat wij met Charlie om gaan zijn wij dus ook de boosdoeners. Niet dat het me iets kan schelen, Charlie is mijn vriendin en ik heb dat voor haar over en ik zal ook altijd aan haar kant staan zolang hij haar het leven nog zuur maakt. De klootzak. We waren niet populair zoals de meeste meisjes, maar deden gewoon ons ding. Niemand op school wist dat mijn vader dè Scooter Braun was, als ze dat wisten, had ik waarschijnlijk opeens nog veel meer vrienden. En dan zou Justin als een hondje achter me aanlopen sinds ik er heel toevallig achter was gekomen dat hij een zanger wilde worden. Hij voelt zich tè stoer om het op school te vertellen dus ik moet het van hem voor me houden, maar ik kan hem er wel mee chanteren. Ik was erachter gekomen omdat Justin een keer ziek was en ik zijn huiswerk moest brengen. Zijn moeder Pattie, -die btw echt een schat is, ik snap zelf eigenlijk niet hoe Bieber haar zoon kan zijn - deed de deur voor me open en zei dat ik naar zijn kamer moest gaan. Zijn deur stond op een kiertje en ik gleurde zijn kamer in en ik hoorde hem zingen. Eerlijk gezegd was hij niet slecht. Maar ik gun het hem gewoon niet. Ik weet zeker dat als Justin erachter komt dat mijn vader dè Scooter Braun is hij meteen bij mij komt smeken of ik een goed woordje voor hem wil doen, wat uiteraard niet gaat gebeuren. Alleen mijn twee beste vriendinnen wisten dat hij mijn vader was. Ik had ook al best veel beroemde mensen ontmoet, maar daar liep ik niet mee te pronken.
We liepen met zijn drieën naar ons lokaal en gingen op onze plekken zitten. Raymond, de knapste jongen van onze school zat bij mij in de klas. Geluksvogel. Tja, ik denk daar tenminste zo over. Want anderen vinden me een geluksvogel omdat ik bij Bieber in de klas zit. Justin kwam met zijn 2 parasieten Ryan en Chaz de klas binnen gestormd en renden lachend naar hun plek. Raymond zat schuin achter mij, waar ik heel gelukkig mee was. Ik snap niet dat de halve school verliefd is op Bieber. Uugh.
Ik draaide me een kwartslag en keek verleidelijk naar Raymond en beet op mijn lip. Raymond zat me meteen aan te gapen en ik voelde kriebels in mijn buik, hij was zó hot.
'Kendall, lukt het?' Zei Brandy die me lachend aan stootte. Ik voelde dat ik rode wangen kreeg nadat ze die opmerking maakte, want ik zag dat Raymond het ook had gehoord. Hij grinnikte zachtjes en knipoogde naar mij waardoor mijn hoofd alleen nog maar roder kleurde. Ik was niet echt verliefd, maar je kon wel zeggen dat ik voor hem gevallen was!

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen