Noah

Gister was echt geweldig mijn liefde is nu alleen nog maar groter geworden. Ibi slaapt nog en ik besluit om hem maar lekker te laten liggen. Hij kan zeggen wat hij wil maar de trainingen vind hij wel zwaar. ik geef hem een kusje op zijn wang en stap voorzichtig het bed uit. Ik neem een uitgebreide douche en trek een kort broekje en een hempje aan. het is heerlijk weer buiten ibrahim heeft vandaag ook lekker een dagje vrij dus kunnen we samen genieten.
`ipiej wakker worden` en geef hem een kusje op zijn mond. Slaperig opent hij zijn ogen. `ej schatje` en ik word gelijk boven op hem getrokken en hij kust me begerig. `zo beter wakker worden kan ik me niet voorstellen` zegt hij lachend. `haha, zullen we gaan eten` hij knikt en stapt uit bed ik wil de trap aflopen maar ik voel 2 sterke armen mij optillen. `ibi ik kan wel lopen hoor` `hmm ik draag je liever` als een klein kind zet hij me op de stoel en geeft me een kusje op mijn hoofd. `je doet alsof ik 2 ben` `haha is toch lief van mij dat ik jou de krachten bespaart om te lopen?` zegt hij onschuldig `ja super lief`antwoord ik sarcastisch.
`Laten we naar het strand gaan vandaag` ja is goed trek jij dan `die groene bikini aan?` vraagt hij met een wenkbrauw wiebel `ja als jij die ene zwembroek aan doet` lachend lopen we de trap op en kleden ons om voor het strand. `Kom laten we gaan fietsen` ik pak de fietsen en ibrahim komt beetje sago aan lopen, `je mag ook wel achter op?` `Nee hoor ik fiets wel braaf met jou mee` `met die auto van jou vallen we zo op heb ik geen zin in` hij grijnsde `en jou wil is wet` `nu even wel` antwoord ik lachend en buig me naar hem toe om hem een klein kusje te geven, `dat vind ik wel heel weinig hoor` en hij trekt me terug om me vervolgens een innige zoen te geven, ik bijt speels op zijn lip en voel hem glimlachen. hij verbreekt de kus en aait me nog liefelijk door mijn haar. `Zullen we vragen of Daaf en Sooph ook mee gaan? ` vraagt hij, `Ja is goed, maar we gaan wel fietsen`


Reactie+Kudo?(flower)

Reageer (3)

  • Navygirl

    Awhh snel verder<33

    xoox

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    snel verder :9~

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    haha ik wil idd ook wel mee! snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen