Foto bij Finaly

sorrry ben echt niet goed in een seksscène te schrijven:o

2 maanden later.

Noah.

Ondertussen ben ik al aardig gewend in Barcelona. En heb ik zelfs een goeie vriendin. Ik heb tijdje getwijfeld of ik weer werk moest gaan zoeken maar daar had ik toch niet echt zin in, nu doe ik vrijwilligers werk ik organiseer activiteiten voor kinderen in slechte wijken, en zamel kleding in voor die kinderen. Het is echt prachtig werk en ik haal er echt voldoening uit. Ibi is super trots op me en dat laat hij elke dag wel merken, het is echt een lieverd hij is zo geduldig hij is gewoon perfect bedacht ik me verlieft. Hij zal bijna wel thuis komen, ik begon vast met het avond eten en maakte lasagne klaar, dekte de tafel mooi en zette er 2 kaarsjes op. `Oeh romantisch` hoorde ik opeens achter me en gelijk daarop voelde ik zijn zachte lippen op de mijne, begerig liet ik mijn handen over zijn lichaam gaan maar hij verbrak de kus `kom we gaan eten` even keek ik teleurgesteld `wat kijk je zielig` vroeg hij lachend `Nee niks hoor ga jij mijn kook kunsten nu maar proeven.` `Schat het is heerlijk` ik boog me over de tafel en gaf hem een kusje op zijn mond. `dat was ook heerlijk` `haha jij spoort niet` hij stond op en trok me overeind `zo jij gaat hier zitten, en dan ga ik alles opruimen` `Nauw ja doe niet zo raar dat ik een hekel aan opruimen heb betekend niet dat jij alles moet doen` `Nee ik doe ook niet zo veel ik ruim nu alleen even af want jij hebt gekookt.` `echte gentleman jij.` antwoordde ik.

`ik moet nog even douchen` zij ik tegen ibrahim die languit naast me lag op de bank. `hmm oke` `ga je mee` hij keek me even verbaasd en ongelovig aan. `hoeft niet hoor` zij ik toen onzeker. Hij streelde een pluk haar uit mijn gezicht en fluisterde zachtjes in mijn oor `ik ga heel graaf met jou mee` samen liepen we de trap op, ik zette de douche aan en begon me zelf uit te kleden.

Ibrahim

Verbaasd was ik dat ze dat vroeg, ik weet dat ze van me houd maar intiem zijn we samen nog niet geweest. Ik snap haar wel ze heeft het dan wel verwerkt dat ze een relatie mag hebben, en nu moet ze nog zover komen dat seks daar ook bij hoort. Ik trok mijn kleding uit en zag Noah onzeker haar ondergoed uit doen, `je bent prachtig No echt waar` een blosje verscheen op haar wangen. ik trok haar mee de douche in en streelde over haar rug en tilde haar hoofd een beetje op, en keek haar diep in de ogen. `Ik hou van je` en kuste haar zachtjes op haar mond ze maakte er een tongzoen van, langzaam begon ik kusjes in haar nek te zetten een zachte kreun verliet haar mond. Resoluut zette ik de douche uit en pakte een handdoek en droogde mezelf af, Noah keek me verward aan `kom` ik trok haar zachtjes mee naar de slaapkamer en ze ging op het bed liggen, ik kuste haar borsten en streelde zachtjes haar clitoris, ze draaide zich boven op mij en begon kusjes te zetten op mijn buik richting mijn lid waar ze plagend kusjes om heen begon te zetten. Ik draaide haar weer om en ging boven haar hangen, ik keek haar vragend aan `het is goed ik verlang naar je` zij ze hees `ik ook naar jou` en kuste haar vurig. langzaam kwam ik in haar en begon rustig te stoten, en voerde het tempo steeds een beetje hoger op, `O nootje ik hou van je` hijgend kwamen we samen klaar en liet ik me naast haar vallen in het bed. Ze nestelde zich tegen mij aan `Ik snap niet waarom ik dit heb tegengehouden al die tijd` ik glimlachte `hoe langer je wacht hoe speciaaler het is toch?` `ja eigenlijk wel ben blij dat ik er eindelijk aan toegegeven heb` blij keek ik haar aan hoe gelukkig kan een mens zijn. Vast niet gelukkiger dan mij op dit moment.


reactie kudo (flower)?

Reageer (2)

  • XbutterflyXX

    Ik wil david nu.
    schrijf onze kindopwekking bats serne.
    plz!?
    haha goed geschreven
    Snel verder!!!:D
    Ik verlang naar een mini david die dan weer verlieft wordt op de mini ibi in meisjes vorm(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    ik vind het goooed geschreven hoor :D


    en komt er nu een kleine ibi of een kleine noah? :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen