Foto bij Who's that boy?

Deel 11.1
Even nog eentje maar dan wil ik graag reactie's (A)(H)

Maya begint te blaffen van blijdschap.Het is altijd zo als ik blij ben is zij blij,ben ik verdrietig is zij verdrietig.Mijn hond is eigenlijk mijn beste vriendin.Het klinkt raar maar het is zo.
Ik laat me zakken op het balkon bankje.Maya springt naast me en ik begin haar te aaien.Ze legt haar hoofd op mijn schoot en begint mijn rechten hand te likken.Na een tijdje steekt Alana haar hoofd om de hoek van de deur en zegt 'vind je het hier wat?' ;Ja het is echt mooi'
'Wij zijn even weg.We zijn er over een uurtje of 2 weer terug'
Ik knik en ze gaat weg.

De rest is net een uurtje weg en het is schemerig.De wind is koud.
'Maya wil je even mijn Adidas vest uit mijn tas halen?'
Ze doet wat ik zeg en ze schiet naar binnen.Opeens hoor ik een plons in het zwembad in de tuin gevold door een jongens stem die iets roept.Maya komt naar buiten gelopen met mijn vest in haar bekie.Ik pak het vest en haal dan de kleine zaklamp uit mijn broekzak.Vraag me niet waarom ik die altijd bij me heb dat is een lang verhaal.Ik schijn er mee in de tuin en zie dan een skateboard liggen.
'Maya kom' fluister ik.Samen sluipen we heel rustig naar beneden en gaan door de woonkamer deur.Ik ga op mijn knieën verder en verschuil me achter de bank.Ik kijk nog eens goed en zie dan een jonge met een oranje beanie op.De jonge draait zich om waardoor ik schrik en mijn zaklamp laat vallen.
Ik begin onrustig te ademen.-Kut nee niet nu!Straks krijg ik weer een astma aanval-
Doordat ik Maya tegen me aanvoel begin ik weer rustig te ademen.Snel kruip ik door de schuifdeur richting het paneel voor het licht.
-Stik welke moet ik hebben?- Ik denk zo snel mogelijk.-Okee op hoop van zege!- Ik druk de knop in en het is de goede.Het tuin licht schiet aan waardoor de jongen schrikt.Maya rent erna toe en begint te blaffen.

'Eey skaterboy wat doe je in mijn tuin?' roep ik naar hem terwijl ik erna toe loop.
'Ik uhhm ik...' stottert hij.'Leg het me straks maar uit.Ik ben Jennifer' zeg ik als ik mijn hand uit steek.'David' zegt hij rillend en schud mijn hand.'Wil je je misschien even afdrogen?' Hij knikt en loopt met me mee naar binnen.We lopen door de woonkamer,de hal in naar boven en dan naar mijn badkamer.
Ik zoek even in de kastje,vind dan een handdoek en geef het aan hem.
Als hij zich afgedroogd heeft zie ik pas hoe leuk hij eigenlijk is.
Hij heeft mooie lange licht bruine haar en mooie bruine ogen.
'Skate je?' vraagt hij dan.Ik knik.'Heb je een bijnaam?'
Ik schrik ervan en hij ziet dat.Hij begint te grinniken.'Mijn bijnaam is spicoli'
'Ze noemen me meestal Miss J' Hij knikt en glimlacht.Een van de mooiste glimlachen die ik ooit heb gezien.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen