Door Tiffannnyy

Tiffany


Ik zit met Draco, Blaise en Pansy in een coupé. Ik heb geen idee waar die twee dikke vrienden van Draco zijn. Ik zit naast Blaise, tegen over Draco. Pansy denkt dat ze mijn beste vriendin is, mocht ze willen die lelijke trol. Mijn beste vriendin heet Fleur en zit ook in Slytherin. Pansy heeft geen vrienden, ookal denkt ze van wel. Ik doe alsof ik haar vriendin ben omdat ik het anders nogal zielig voor haar vind. Blaise is mijn beste vriend, al sinds ik me kan herinneren. We gingen samen naar Hogwarts, en kwamen samen in Slytherin. Hij werd meteen vrienden met Draco en zijn gevolg. Ik werd meteen beste vriendinnen met Fleur, verder heb ik geen vriendinnen nodig, ik heb toch nooit ruzie met Fleur. Ik heb wel wat extra vriendinnen voor als Fleur ziek is.
"Tiff, heb je Weasley vandaag gezien?" vraagt Blaise aan me. Ik knik en moet meteen weer lachen.
"Ja, kunnen die mensen nou nooit normale kleren kopen?" vraag ik lachend. Blaise grinnikt.
"Natuurlijk niet, ze zijn veel te arm." zegt Draco. Blaise grinnikt nog steeds en ik lach harder. Die sukkels. Als ze nou niet van die domme Blood Traitors waren geweest, waren ze mísschien normaal geweest. Het maakt mij niet uit of iemand arm is, kan je zelf verder niks aan doen. Ik pak een elastiekje van mijn dunne pols en doe het om mijn bruine haar. Er zitten wat lichte haartjes tussen. Ik ben bruin, niet heel bruin maar lichtbruin. Mijn ogen hebben een chocolade kleur. Mijn haar is dus bruin, honingbruin en ik heb er blonde plukjes. Gewoon zo geboren. Blaise is ook bruin en ontzettend knap. Hij flirt wel eens met me maar ik negeer dat gewoon. Ik ga onze vriendschap niet verpesten omdat hij zo graag met me naar bed wil. Wel meerdere jongens willen dat, ik heb nu een aardige B cup en een slank figuur met lange benen.
"Tíff!" kirt de ste4m van Fleur. Ze staat in de deur opening en houdt haar armen open. Ik sta op en knuffel haar.
"Oh Fleur, zó lang niet meer gezien, niet normaal." zucht ik. Fleur glimlacht. Ik ga weer op mijn plekje zitten en Fleur komt naast me zitten.
"Ik ga proberen om dit jaar in het Quidditch team te komen, ik ben echt jaloers op jou. Jij zit al in het team." zucht Fleur. Ik ben Beater, dat vond ik wel leuk, met die mini knuppeltjes.
"Ze zoeken nog een Beater, misschien kan jij het worden?" vraag ik aan Fleur. Fleur knikt en begint dan over haar vriendje Jason te praten.
Dit word een geweldig schooljaar..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen