Foto bij Never Say Never-Justin Drew Bieber hoofdstuk2

shadeny

ik kreeg eindelijk een beetje het gevoel dat ik mijn ogen open kon doen dus die kans greep ik het was alleen maar wit hierzo en ik lach in een bed wat mij niet echt bekend voor kwam ik keek even rond en zie daar 3 jongens op een stoel zitten ik keek ze aan die ene jongen kwam me tog wel ergens bekend van voor maar waar van weet ik op het moment even niet ik keek ze weer aan en vraag nu maar is waar ik ben en wie hun zijn de jongens kijken me aan die ene jongen die me bekend voor kwam liep naar me toen en zij zijn naam en de namen van de jongens hij zij ook waar ik was tot dat ik even na ging denken wat er was gebeurd toen wist ik het weer de jongen vroeg ook hoe ik heete waarom wouw hij dat nou weer weten? hij kende me tog? anders zou hij hier niet zitten tog? ik ga maar antwoord
S-s-shadeny hoezo? was mijn geniaale antwoord de jongen begon een heel verhaal waar ik niks van begreep en ik zat maar wat te staren en toen wist ik het ik wist wie die jongen was en riep kei hart OMY BIEBER! JiJ BENT DE JUSTIN DREW BIEBER! de jongens schooten in de lach en justin zij ja zo te zien weet je het weer? vroeg hij ik knikte maar wat mijn mond viel open toen ik zag wie er op de stoelen zaten en toen riep ik weer OMY BIEBER DAT ZIJN RYAN EN CHAZ! toen schooten ze weer in de lach en kwamen niet meer bij van het lachen ik moest nu ook lachen want hun lach was zo aan stekelijk dat ik ook de slapelach kreeg.



justin

na dat ik antwoord had gegeven op haar vraagen vroeg zij hoe wij heten waar ik braaf op antwoorde justin chaz en ryan waar bij ik wees ik begon maar te vertelen wat er was gebeurd waar ze naar mijn idee niet echt luisterde ze zat te staren en volgens mij diep in gedachte verzonken of zo opeens riep ze OMY BIEBER! JIJ BENT DE JUSTIN DREW BIEBER! chaz ryan en ik schooten in de lach ik vroeg maar zo te zien weer je het weer? ze knikte ze keek nog is en toen veel haar mond open en haar ogen werden een soort van groot wat er wel heel grapig uit zag toen gilde ze weer en zij ze weer OMY BIEBER dat zij DAT ZIJN RYAN EN CHAZ waarbij wij zo erg in de lach schooten shadeny begon ook te lachen en liep een beetje rood aan of zo waar wij nog meer van moesten lachen ik begon te huilen van het lachen en shadeny begon me raar aan te kijken haar ene hand kwam naar mijn gezicht toe en veegde mijn traanen weg waarbij ik een kriebel inmijn buik voelde ja ze was wel mooi en ze had ook een goed gevoel voor humor maarja normaal hoorde een jongen tog traanen weg te vegen bij een meisje of niet? en niet anderzom tog? na wat gestaart te hebben naar haar en ik zag dat zij terug staarde het was nu ongeveer al avond en ryan en chaz waren maar naar huis gegaan ik bleef bij shadeny we hadden een heel gesprek en ik had beloofd bij haar te blijven tot dat ze uit het ziekenhuis mocht want ja ze moest een weekje blijven dus ik nam een week vrijaf ik was tog al moe en ik vondt het wel fijn zo bij shadeny in het ziekenhuis ja ik moest toe geven ik vond haar wel leuk en ze was zo lief ik ging maar wat eten halen voor ons want het was al ochtend en shadeny licht nog te slapen dus ik besloot om een ondbeidje te halen voor haar en voor mij toen ik terug kwam lach ze wat te woelen en toen werd ze wakker met tranen in haar ogen ik werd wat bezorgd en vroeg wat er was ze gaf antwoord dat ze het niet wouw zeggen daar lied ik het maar bij en zij dat als er iets was dat ze het altijd tegen me kon zeggen ik vroeg maar even om van gesprek te veranderen of dat haar ouders al wisten dat zie hier in het ziekenhuis lach ze schude haar hoofd ik vroeg moeten ze dat dan niet weeten? ze schudde weer haar hoofd ik vroeg waarom niet dan ze zij dat ze ruzie had met haar ouders en dat ze ze daarom niet wilde zien ze begon ook te vertellen waarom ze daarliep en niet had gekeeken of dat er een auto kwam dat maakte me alles zo veel duidelijker en ze zij ook dat het haar speet en dat als ze had gekeeken dit niet was gebeurd ik werd niet boos maar ik vondt het ijgenlijk helemaal niet erg want als dit niet was gebeurd dan had ik haar niet ontmoet waar ik zo blij omwas want ik vondt haar suuper leuk.

sorry voor als er spelingsfouten in staan zal er wel proberen op te letten ik vindt dit best een saai stuk maarja ik zal het volgende hoofdstuk beter maaken! ik zal binnen kort ook foto's er bij zetten hoor groetjes en veel leesplezier !

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen