Ibrahim

Ik was net klaar met trainen en liep nu over de boulevard, ik dacht even aan gisteren avond Noah die eindelijk geaccepteerd heeft dat ze haar hart best weer mag openzetten voor een ander. Gelukkig want dan kunnen wij nu samen aan ons leven beginnen. Hoe erg ik het vind dat ik mijn beste vriend verloren hebt door hem heb ik wel de liefde van mijn leven gevonden. Ik liep een Juwelierswinkel in en kocht een mooie zilveren ring met een diamant er op niet te groot, want daar houd No niet van.
`Heeey ik ben thuis` geen reactie, ik liep de tuin in en zag Noah slapend in de hangmat liggen, ik boog me over haar een en gaf haar een zacht kusje op haar wang en streelde door haar haar.

Noah

Ik word wakker door en zacht kusje op mijn wang, ik open mijn ogen en kijk in het volmaakte gezicht van Ibi ik zeg niks en trek hem boven op mij waardoor de hangmat gevaarlijk heen en weer beweegt. `lekkerding` jij toch antwoord hij met een wenkbrauw wiebel, zijn lippen komen dichter bij de mijne en langzaam kust hij me, genietend sluit ik mijn oog en tik zachtjes met mijn tong tegen zijn lippen gewillig opent hij zijn mond en laat ik me verder meevoeren in een passionele zoen. Hij opent zijn ogen weer en fluistert `ik heb wat voor je ` nieuwsgierig kijk ik hem aan hij gaat rechtop zitten waardoor we zo uit de hangmat vallen ik op mijn rug en hij boven op mij, `wat had je voor me` zeg ik lachend hij gaat recht op zitten en haalt een doosje uit zijn zak. Ongelovig kijk ik hem aan. `voor jou omdat jij mijn meisje bent` ik open het doosje en zie een mooie zilveren ring met een echte diamant er in, `prachtig ibi` en kus hem, `vind je hem egt mooi anders kunnen we nog wel ruilen` vraagt hij een beetje onzeker. `Natuurlijk gekkie` en laat mijn hoofd tegen zijn borst aan rusten. Wat ben ik blij met hem.

Reactie(flower)

Reageer (3)

  • Allysae

    so sweet

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    sweet ik wil trouwen met david! haha snel verder

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    ibi is echt een schatje (flower)

    snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen