Foto bij Hoofdstuk 1.

Ik kom net van de tandarts ):
gaan ze me pijn doen, hebben ze me gewoon pijn gedaan voor niks :S
Rare mensen...

Denise p.o.v
Van: Justin
Onderwerp: hee
Shawty,,
Ik moet je een paar dingen vertellen, hele leuke dingen (:
1. Ik hou van je <3
2. ik hou veel van je <3
3. Ik hou heel veel van je <3
4.jij gaat met mij mee touren (:
leuk? Ik heb met mijn ma en de moeder van Chaz geregeld dat jij met mij mee kan touren.
Het spijt me echt heeeeeeel erg dat ik het je niet persoonlijk kan vertellen, en je niet eens kan bellen, maar zoals je weet, is mijn ma zo leuk geweest om mijn telefoon af te pakken omdat ik te veel sms'te en belde. Maar als het goed is belt Scooter vanavond naar je, dan weet je dat (:
xx I love you,
Justin

Mijn mond viel open toen ik het bericht las, je verwacht niet elke dag een e-mail van Justin waarin staat dat je met hem mee ga touren. Ik woonde nog steeds bij Chaz, Laura kwam vaak op bezoek, maar ik vroeg me af of ze dat voor mij deed of voor Chaz, volgens Ryan en mij vinden ze elkaar leuk, dus dat moet nog wat worden.
Ik stond op en rende de trap af. "Denise, kan je ook rustig de trap af lopen?" zei Chaz' moeder. "sorry" zei ik. "maar, ik ben zooo blij" zei ik en ik draaide een rondje. "waarom" zei ze lachend. "ik heb net een e-mail van Justin gehad, jullie hebben geregeld dat ik met hem mee kan op tour" zei ik en ik gaf haar een knuffel. "we vonden dat je wel wat plezier kon gebruiken, en we weten hoeveel je van Justin houd, maar er zit wel een adertje onder het gras, maar dat vertellen ze je nog wel" zei ze en ze ging weer verder met schoonmaken. "wat voor adertje?" ik ging op de bank zitten. "dat moeten hun maar vertellen" zei ze en ze liep weg.

Reageer (2)

  • Hisdoll

    Verder <'3

    1 decennium geleden
  • xUNICORNx

    SUPER!SNEL VERDER!(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen