Foto bij Love

Lees deze story ook eens!
Geschreven door BlackEyed & ikzelf;) I cant love you [cescFabregras]
Vinden jullie deze storry wel goed. ik krijg haast geen reacties dankje voor degene die wel reacties geven, maar please als je het leest en geen reactie zet wil je dat dan keertje doen!! =)
Oja en als jullie nog leuke ideeën hebben of met bepaalde personen een rol willen hebben moet je het maar even zegen! =)

Noah

Sophia was een leuke meid, ze had al 2 jaar een relatie met David. en stiekem hoopte ze dat hij haar binnenkort een keer ten huwelijk zou vragen. Van Josh weet Sophia nog niks misschien komt dat later allemaal nog wel. `Ej ibi` hij knikte toen hij zich langzaam omdraaide. Ik twijfelde even of ik ging zeggen wat ik voelde toen we samen in de douche stonden. Maar zij toen alleen maar `Ik ga slapen truste` `Truste Nootje`

Gillend en badend in het zweet werd ik wakker, Ibrahim gilde ik. en vrijwel meteen hoorde ik mijn deur opengaan. `ibi` huilde ik en klampte me vast aan zijn lichaam, hij wiegde mij zachtjes heen en weer. `rustig maar Nootje, stil maar lieverd` was het enige wat hij zij. Ik sloeg mijn hoofd op en keek hem in de ogen. `je bent zo lief he` hij glimlachte en ik zag een blosje op zijn wangen komen `schatje` en ik woelde door zijn haar. `Mag ik bij jou slapen?` `Natuurlijk` en hij tilde mij met een grote zwaai op. Ik nestelde me tegen Ibi aan in bed. het was 6 maanden geleden dat Josh was gestorven in die 6 maanden ben ik van Ibrahim gaan houden meer dan alleen als vriend, dat besef kwam vooral vanmiddag in de douche. `waar denk je aan` vroeg ibi `aan jou` zij ik toen ik hem diep in zijn ogen keek. `o wat voor gedachtes waren dat dan` vroeg hij met een wenkbrauw wiebel. en voor dat ik kon nadenken drukte ik een kus op zijn lippen, even merkte ik verbazing maar al snel voelde ik zijn tong tegen mijn lippen aan, samen gingen we helemaal op in de zoen. Ik keek hem in zijn ogen `volgens mij ben ik verliefd op je ibi` `ik ook op jou, ik hou heel veel van je` een grijns sierde mijn mond. en met mijn nieuwe grote liefde viel ik in slaap.

Reactie?(flower)
[q][/q]

Reageer (3)

  • Navygirl

    Verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    Idd david mag me we ten huwelijk vragen weetje miss kun je omste beurte doen eerst ibrahim dan sophia en david dat deed je al maar dat is miss een stukje mooier snel verder

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    aaaah, wat liiieef <3

    rachael carpani op foto :)


    snel verder :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen