Ik ben aan het kijken of ik een vervolg zou maken of niet, wat vinden jullie?

Denise p.o.v
Ik zat in het vliegtuig op weg naar Justin, Chaz had geregeld dat ik een weekend naar hem toe mocht, ik miste hem verschrikkelijk. Ik verveelde me in het vliegtuig en begon een beetje rond te kijken. Voor me zat een wat ouder echtpaar, naast me zat een wat gezetten -netjes gezegd - man, en achter me zat een klein jongetje helemaal alleen. "hallo" zei ik tegen hem. "hoi" zei hij terug. "waarom zit je zo alleen?" vroeg ik hem. "kan ik ook aan jou vragen" zei hij. Wat een arrogant jongetje. "hoe heet je?" hij keek me aan. "ik ben Matthias" zei hij. "hoi Matthias, ik ben Denise" ik stak mijn hand uit en hij nam hem aan. "waarom zit je alleen in het vliegtuig?" hij zuchtte. "ik ga mijn mama opzoeken, alleen wil papa niet mee dus moet ik alleen" zei hij. "en jij?" ondanks dat hij helemaal alleen in een vliegtuig zat was hij toch vrolijk. "ik ga naar een vriend van mij" hij knikte. ik draaide me om en het was einde gesprek. Ik pakte mijn iPod uit mijn tas en begon maar muziek te luisteren.
Ik was blij toen ik eindelijk uit het vliegtuig was, ik had me nog nooit zo verveeld. Ik liep naar de band waar allemaal koffers vandaan kwamen. Ik zocht naar mijn koffer maar ik vond hem niet, uiteindelijk kwam hij als allerlaatst. Ik pakte hem en liep weg. Toen ik eindelijk buiten stond keek ik om me heen, maar ik zag geen Justin nog Pattie nog iemand anders. Ik liep naar een bankje toe en ging zitten. Nadat ik daar een half uur had gezeten begon ik het beu te worden en pakte mijn telefoon.
ontvanger: Justin
Hee, waar zijn jullie? x

Ik zuchtte, eerst een veel te saaie lange vlucht en nu dit. Gelukkig kreeg ik al snel een antwoord.
Afzender: Justin
Hallo, zie jij die grote groep gillende meisjes niet buiten voor de deur staan? xx

Ik keek rond, maar ik zag geen grote groep gillende meisjes.
Ontvanger: Justin
nee, die zie ik niet. x

Er klopte iets niet, Justin stond op het vliegveld, maar ik ook. Dit leek wel een van die slechte horrorfilms waarin het meisje op het verkeerde vliegveld zit en dan word ze ontvoerd en vermoord. Ik rilde bij de gedachten.
Afzender: Justin
wat? hoe kan dat? we staan al meer dan een uur hier op het vliegveld

Ik keek nog eens goed rond, maar ik zag niemand.
Ontvanger: Justin
Kan het zijn dat Zuid-Korea misschien meer vliegvelden hebben met dezelfde naam?

een paar minuten nadat ik op verzenden had geklikt werd ik gebeld. "met Denise" nam ik op. "hoe kom jij in Zuid-Korea?" "nou, Chaz heeft op internet een vliegticket besteld, die heb ik meegenomen naar het vliegveld en toen kon ik zo poef in een vliegtuig stappen" zei ik. "ja, dat snapte ik wel, maar wij zitten in Noord-Korea" "ow, wie laat er dan ook Chaz een vliegticket bestellen?" "ik, maar mijn ma heeft net gekeken, wij komen naar het vliegveld waar jij nu bent toe en dan ga je mee met ons naar ZUID-Korea" "oke, tot zo dan" "tot zo"
Ik zuchtte, Chaz had verkeerde kaartjes besteld, hoe kon Justin zo dom zijn om Chaz kaartjes te laten bestellen..

Reageer (3)

  • JihaneBieber

    hahah domme chaz (zip)
    owkee chaz je bent echt GE-NI-AAL :P
    haha verder :D

    1 decennium geleden
  • celinexJB

    VERVOOOOOLG(H)
    Verduuur(H)

    1 decennium geleden
  • Rolipoli

    vervolg!!!!!!(duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen