Foto bij Liefde op het eerste gezicht

Op dit plaatje staat Nadeshiko.
Later in mijn verhaal gaat zij weg, maar komt haar broer in haar plaats.
Er is wat eigenaardigs met Nadeshiko, maar wat?

Ichijo POV.
Hé Kaname hoe gaat het? Kaname:'Goed er zit me alleen 1 ding dwars.'
Wat dan? Kaname:'Jij. Je doet de laatste tijd zo anders. Wat is er aan de hand?' OH dat komt, doordat ik van de week in de gedachten van een vreemd meisje zat. Ze heette volgens mij Yuuki net zoals jouw zusje, maar ze zag er anders uit. Niet alleen van uiterlijk ze zag er ook verdrietig uit. Weet jij hoe ik in haar gedachten kwam? Kaname:'Nee, dat is echt vreemd. Zei ze nog wat? Waar hadden jullie het over?'
Over een EMBRYO en chara's. Weet jij wat dat zijn? Kaname:'Nee, maar we kunnen op internet kijken. Ah ik zie het hier al staan. Chara's zijn kleine wezentjes die laten zien hoe je zou willen zijn. Ze worden ook wel je Would be self genoemd dat beteknt hoe je zou willen zijn.
Hier staat wat een EMBRYO is: de EMBRYO is een hartei dat je wensen laat uit komen, maar als er een wens wordt gewenst dan neem je als het ware de mooiste eigenschappen van die gene mee.' Raar ik ga kijken of hoofdmeester Cross weet hoe ik in haar gedachten kwam.
BIJ HOOFDMEESTER CROSS:
Goede nacht meneer Cross ik wil u wat vragen aangezien u veel weet over abnormale dingen. Hoofdmeester Cross:'(huil) Het is een eer dat je naar mij komt Ichijo(huil). Wat is er aan de hand?'
Nou een paar dagen terug zat ik opeens in de gedachten van een meisje dat niet in deze dimensie woont. Weet hoe dat kan? Nou ja hoe ik in haar gedachten kwam? Ik noem hoofdmeester Cross even gewoon Cross is makkelijker Cross:' Ik heb er wel eens over gehoord dat je in de gedachten van een wild vreemde komt, maar meestal is je lot dan met die gene verbonden. Als ik jou was zou ik kijken of je in haar dimensie kan komen.' Bedankt tot ziens.
Yuuki Pov.
Ik werd langzaam wakker. Waar ben ik? Ik kan me alleen nog herinneren dat er een knappe jongen in mijn gedachten zat die Ichijo heette. Waar ben ik eigenlijk? ???:'Ze is wakker. Hé hoe gaat het met je?' Wie ben jij? Wat doe ik hier? Waar zijn mijn vrienden en wie/wat was die jongen in mijn gedachten? Ikuto:' Yuuki waar heb je het over? Je was de hele tijd bij mij en Jamie. OH ja. De EMBRYO is gevonden in jou.' WAT! Geef antwoord Ikuto waar ben ik en wat bedoel je met de EMBRYO is in jou gevonden? Ikuto:' Pleaze wordt niet nog bozer. Trouwens je ligt in je eigen bed hoor. Wat ik bedoelde met de EMBRYO is in jou gevonden : Toen jij naar mij toe kwam om de weg te vragen had ik ruzie met Jamie over jou en toen reageerde ze haar woede af op jou. Je weet toch dat je nog 1 ei had dat nog niet uitgekomen was nou dat ei haalde ze er bij en raadt eens hij begint te schijnen en Jamie denkt ik heb beet. Nadat ze je ei gestolen had viel je op de gron d neer. Ik probeerde Jamie nog te zeggen dat ze het niet moest doen en dat ze hem terug moest geven. Toen verdween ze opeens. Trouwens je zei in je bewesteloosheid dat in je gedachten een KNAPPE JONGEN was met de hoofdletter K. Wie was dat?'
Oh dat was Ichijo een jongen die ik pas net ken er is niks aan de hand. Ikuto:' O jawel je noemde hem knap met een hoofdletter k was hij echt zo knap?' Helemaal niet( je wilden Ikuto geen pijn doen door toe te geven dat hij echt zo HOTTT was dan zou hij huilen of boos worden).
Opeens kwamen er mensen de kamer in het waren de Gardians. Ik was zo blij om ze te zien en ik zag dat Utau er ook bij was. Utau liep hand in hand met Kukai, maar toen ze jou zagen sprongen Kukai en Tadase op je bed en begonnen je dood te knuffelen. Jongens ik krijg geen adem hier.
Ikuto:' Wie gaat er mee om de EMBRYO te halen? Gardians doen jullie mee?
Tadase:'Wij doen mee. Ik wil dat mijn zus weer wat gaat stralen.' Nadeshiko:'Sorry, maar ik kan niet mee ik moet naar een belangrijke dans wedstrijd in Amerika en ga over een half uur al weg. Ik kan wel zorgen dat mijn 2-ling broer invalt hij heeft ook een chara. Zouden jullie me willen exuseren ik moet gaan en als jullie meegan wil ik straks waarschijlijk niet meer naar Amerika. Doei ik stuur Nagihiko wel hier naar toe hij is er over een half uur.' Leuk ik wist niet dat ze een broer had jij Tadase? Tadase, Tadase, TADASE!
Sorry moet gaan volgende kaar schrijf ik veder Reactie PLEAZExD

Reageer (2)

  • MellissaKuran

    kaname op internet zie het al zo voor me ik heb me er dood om gelachen en ik denk niet dat dat op internet staat want het moet geheim blijven

    1 decennium geleden
  • xYouMeAtSix

    sorry zag heel even voor me hoe kaname op internet aan et zoeken was naar embyro's WHAHAHAHA ik heb me even dood gelachen!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen