Foto bij 011

Flames to dust, Love is to friends, Why do all good things come to an end?

The next morning ..
ik word wakker door het streepje zonlicht dat tussen me gordijnen door schijnt. ik sla de dekens van me af stap uit bed en kleed me aan. 'Justin lieverd, ben je al wakker?' hoor ik me moeder roepen. 'Ja mam , ben al wakker' ik pak me iPhone en kijk of ik smsjes heb. Dude, jij,Ryan en ik zometeen skatepark? Chaz.Een grijns verschijnt op me gezicht terwijl ik een pet op me hoofd zet. ik missed my buddys door al de shows en interviews, ik had zo weinig tijd. Ofcourse dude, zie je zo. Justinik trek me übercoele supras aan en loop naar beneden. gauw prop ik een boter ham naar binnen. dan loop ik snel naar de garage en pak me skateboard en loop met me skateboard onder me arm richting de skatepark to my buddys.

Reageer (2)

  • Hisdoll

    I love it <'3 snel verder <'3

    1 decennium geleden
  • xOnlyOne

    Lalalala Helloo Kiddo<3
    Ik kom even om te vertellen,
    dat jij- en dat eis ik- als ik zo moet gaan slapen, nog een deeltje gaat schrijven zodat ik morgenochtend meteen kan lezen als ik wakker ben^^
    En nope, niet zeggen dat je niet gaat schrijven want je gaat schrijven.
    Anders pak ik de trein en kom ik naar Zeeland, en dan gaat er een suprise gebeuren^^ Jaaaaa nu wil je wel weten wat heeee?................................................................................................


    But ik ga je het niet vertellen,
    daar ga je zelf achter komen.
    Dusjaa, nu moet ik eigelijk gaan opschieten. Anders gaat me ma weer eens zeiken dat ik moet gaan slapen, en dan heb ik weer gezeur aan me kop en dat wil ik niet.
    Weetje morgen moet je ook als ik uit school kom een stukje klaarhebben want dan ben ik haast in slaapgevallen op school. Wil je weten waarom? We gaan naar een fotomuseum en dan gaan we foto's bekijken 0_o lijkt me niet erg leuk maar als jij er bij bent zal het een stuk leuker zijn (:
    Daarom kan ik niet wachten tot aan de meivakantie die gelukkig snel gaat komen.
    Maar moet nu echt gaan.
    Adios Chickita<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen