Ik dank echt degene die een abo hebben willen jullie pleeasse allemaal een reactie zetten motiveert mij echt! =)

Noah

Ik ging dichter tegen ibi aan staan, en ik voelde zijn adem tegen mijn gezicht. Ik kon het verlangen haast niet negeren en ik wilde mijn lippen op die van hem drukken. Maar ik dacht even aan Josh en bedacht me gelijk ik glimlachte naar ibi en gaf hem een knuffel ik hield me stevig vast aan hem. hij had ondertussen warm water aangezet dus ik kon nog wel even zo blijven staan, `Dankje ibi voor alles wat je voor me doet` `Daar heb je vrienden voor` was zijn antwoord, en dat woord vrienden deed mij pijn net was het bijna meer dan dat maar, of dat wederzijds was...


Ibrahim

Ik zag haar twijfelen, en toen drukte ze zich tegen me aan het voelde echt als een keiharde afwijzing, wat eigenlijk heel gek is want we hebben niks, alleen vriendschap. Ik stapte de douche uit en probeerde weer normaal te doen, `ik ga nu even in mijn eigen douche douchen` en deed een wenkbrauw wiebel. `Haha ga jij maar in je eigen douche douchen hoor ` zij ze terug met een wenkbrauw wiebel. `Gekkie, niet de koude kraan aan doen he` ze lachte nee die gebruik ik de komende tijd niet meer. Lachend liep ik in mijn druipende kleding naar mijn kamer om te gaan douchen. Nee ibi haal je zelf maar niks in je hoofd ze was wel de vriendin van je beste vriend.

Noah

Had ik hem nu willen zoenen, of was het mijn verbeelding dat hij dat wilde. Ik wilde wel maar dan misbruik ik zijn goedheid en dat wil ik echt niet.
Aangekleed zat ik in de woonkamer klaar voor het feestje van vanavond, Ik had er ook wel zin in, Ibrahim kwam de kamer in lopen en ik floot hem na nauw ibietje zo versier je alle meisjes hoor vanavond. Hij draaide zich om en keek me echt aan alsof ik gestoord was, `of jongens..` zij ik met een lach. `Zie ik er Homo achtig uit dan?` was zijn serieuze antwoord. `Nee hoor, alle meisjes vallen flauw als ze jou zo zien` `Behalve jij dan` was zijn korte opmerking. Nauw ja wat heeft hij nauw weer.

Ibrahim

Oei dat zij ik wel heel snauwerig. Maar het zal wel. `Kom No we gaan` `ja ik kom` riep ze van uit de gang. Bij het huis van David aangekomen zij Noah zenuwachtig `Weten ze wel dat ik meekom` ik schudde mijn hoofd `dat maakt toch niet uit.` ze wilde nog wat zeggen maar toen werd de deur open gezwaaid door David `Hey gozer` en wie heb jij meegenomen, `Dit is Noah mijn beste vriendin` Noah glimlachte onzeker `Nauw kom verder Sophia was al bang dat het een mannen avond zou worden maar dan heeft zij ook gezelschap scheelt mij weer energie` zij hij met een grijns.

Noah

Ik had echt het idee dat hij de nadruk legde op beste zo van, ze is niet mijn vriendin hoor nog helemaal vrij dus sla je slag. Maar zo heeft hij het vast niet bedoeld, ik denk vast weer te negatief. Ik stelde me zelf voor aan het meisje wat Sophia heten de vriendin van David, `Zo David zij dat je geen zin had in een mannen avond` het meisje glimlachte ` haha nee ik wist niet dat er vriendinnen mee zouden komen maar leuk dat jij er bent` `ik ben niet de vriendin van Ibrahim hoor gewoon een vriendin` Sophia knikte onbegrijpelijk maar deed alsof ze het begreep. `Ga je mee naar buiten?` ik knikte en zocht even naar Ibrahim maar zag hem niet dus liep met Sophia mee naar buiten. Leuk meisje wie weet kunnen we wel bevriend worden, dan hoefde ik Ibrahim niet meer zo veel lastig te vallen.

Reactie kudo (flower)

Reageer (2)

  • Navygirl

    Awwhhh snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    aaaaaaaaaaa btw ik wil nog wel batsen met david :p ik hou van je verhaal snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen