Foto bij She’s Not One Of Them [Jasper-Twilight] <24>

vanaf 29 denk ik zijn nieuwe quizlet had de laatste delen eraf gehaald vraag me niet waarom

[Aylin]
Ik draai me om en loop naar Laura die al onderweg is naar de tafel van de Cullens. Als ik bij haar kom draai ik haar meteen weer om. ‘Kom ik stel je eerst voor aan Jess en de rest.’
Na een vermoeiende dag kom ik thuis aan. Er is niemand thuis en ik plof in de zetel. Ik zet de tv aan en wil net warme chocomel gaan maken als de bel gaat. Ik zucht en slof naar de deur. Als ik open doe is Alice haar blije gezicht het eerste dat ik zie.
‘Alice?’ ‘Haay, mogen we binnenkomen, we hebben films bij :D.’ ‘Dan kunnen we een film avond houden.’ Vult Rosalie aan die achter Alice opduikt. ‘Oké is goed, ga maar naar de living, ik ga iets halen om te drinken.’ Ik laat de deur open zodat ze naar binnen kunnen terwijl ik naar de keuken loop.
Als ik terug ga naar de living zie ik daar niet alleen Alice en Rose maar ook Emmett, Edward en Jasper. Ik haal mijn schouders op en plof op het nog enige vrije plaatsje tussen Edward en Jasper.
‘En welke film is het dan wel als ik vragen mag?’ vraag ik aan niemand in het bijzonder. ‘Zal je wel zien.’ Grijnst Emmett en om de een of andere reden vertrouw ik die grijns niet. Het is horror en net als er iemand vermoord word gaat mijn beltoon af.
Ik verschiet zo hard dat ik een halve meter de lucht in ga en op Jaspers schoot terecht kom. ‘Sorry.’ Zeg ik snel, ik word knal rood en ga van zijn schoot af terwijl ik opneem.
[Jasper]
Aylin verschoot zo hard dat ze op mijn schoot zat. Ze zei sorry, niet dat ik het erg vond. Maar dat ga ik niet aan haar zeggen. Dit is zo verkeerd, en laat haar please niet verliefd worden. Dan zou haar leven nog meer bedreigd worden dan nu.
‘Wie belde er?’ vroeg Alice benieuwd. Toen Aylin even later terug kwam. ‘Zo een raar mens, “Heeft u even tijd voor onze enquete?”’ doet ze de vrouw na. Ze gaat weer naast mij en Edward zitten. Het is niet normaal hoe jaloers ik me voel als ze zo dicht naast hem zit. Versta me niet verkeerd ze zit ook dicht naast mij hoor. Wat nogal logisch klinkt als je ziet dat we met 4 in een zetel voor 3 zitten, Alice zit nog naast Edward.
Ed doe me een plezier blijf uit mijn hoofd en zeg hier geen woord over tegen Aylin. Hij kijkt even naar het plafond en dan naar de vloer. Als ‘ja’ zeg maar.
[Emmett]
Ik kijk gewoon verder naar de film. Op dit moment worden er in de film mensen onthoofd en soms wordt hun nek zelfs gebroken. Nu spuit het bloed uit hun zwakke lichamen. Ik grom van plezier. Wat ’n leuke film! Aylin zit al helemaal ineengedoken naar de film te kijken.
Wat zou een enge film nog beter maken? Misschien wat actie in het huis zelf. ^^ Ik sluip van de zetel weg zodat ik geluidloos achter Aylin kom te staan. Juist op het moment dat er nog een nek wordt gebroken kraak ik mijn vingers naast het oor van Aylin.

Reageer (1)

  • Gimp

    AHAHA XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen