Foto bij San Clemente here i come!

Deel 10!

Reactie's?

Jennifer POV
'Feel so good being back (oh oh oh oh oh) There's is now way I'm turning back (oh oh oh oh oh)'
'What the...' mompel ik half slapend.'Is het nu alweer 2 uur 's nachts?'
Vandaag is de dag dat ik naar Amerika vertrek.Voor goed,weg van de barbie's,weg van het saaie leventje.
'Jennifer kom!Grethen en Ryan wachten!' roept mijn vader van beneden.
Snel schiet ik van de matras die er alleen nog lag en pak mijn Adidas broek,sweater en sneakers die ik al had neer gelegd.Ik trek het aan,pak mijn tas en loop mijn lege kamer uit.-Wauw ik kan egt niet geloven dat het hele huis nu leeg is en we vertrekken naar San Celemente-
Mijn vader staat al ongeduldig te wachten.Samen lopen we naar de auto van Gretchen.Diana en Alana zijn al in het nieuwe huis.
Voor een laatste keer draai ik me om,kijk naar onze 'oude' villa en stap dan in.Ryan begroet me meteen met een kus.Ja Ryan en ik zijn inmiddels al samen.'Nou nou zo kan ie wel weer' mompelt me vader.Ik grinnik even.

'De vlugt voor naar San Celemente staat klaar.Willen de passagiers zich naar het vliegtuig begeven' word er omgeroepen.We staan op en lopen naar het vliegtuig.
'Heb je er zin in?' vraagt Ryan als hij mijn hand pakt.'Ja heel erg'
Als we het vliegtuig in gaan zie ik dat iemand die ik ken ook in het vliegtuig zit.Ik kijk nog even goed en zie dat het Jonathan is.
'Schat kom je zitten?' Ryan trekt me mee naar de plaatsen waar we zitten.Na een tijdje stijgt het vliegtuig op en mijn nieuwe leven is pas begonnen.

Jonathan POV
Het enigste wat ik nu kan is aan Jennifer denken.-Ik weet dat ze straks dit vliegtuig binnen kan stappen.Dat ze blij kan zijn of verbaasd.Het kan allemaal.Eigenlijk ga ik helemaal niet op vakantie.Ik weet gewoon dat die Ryan iets in zijn schild voert.Ik kom er wel achter!-
Ik word uit mijn gedachte gehaald door een prachtig meisje dat het vliegtuig binnen stapt.-Oh My God!- Ik kijk nog een keer goed en zie dan dat die lul van een Ryan haar hand vast heeft.
Ze kijkt verbaasd naar me maar die Ryan trekt haar weer mee.
-Hij houd haar echt bij me uit de buurt!Stomme &%%&*()%^@-


Ik denk de hele tijd aan Jonathan die ik eigenlijk heb laten stikken.
-Jonathan...wat doet hij hier nou?Volgt hij me?Is hij boos?Gaat hij op vakantie?- Van alles schiet door mijn hoofd.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen