Foto bij WS ~ 57

(Nyree)

Ik duwde het portier open en ging op mijn ene been staan. Ik wierp Simone een boze blik toen ze me wou helpen. Ze lachte en gooide haar handen in de lucht. “Je bent het meest hulphatende mens dat ik ken,” lachte Gordon. “Bedankt,” grijnsde ik. Hij maakte een ‘ai ai kapiteingebaar’ en sloeg de autodeur achter me dicht. “Ze zijn er al,” glimlachte Simone.

De tour was eindelijk voorbij en we kwamen de twins oppikken op de plek waar de tourbussen stopten of zoiets. Het maakte ook helemaal niets uit wààr het was, het belangrijkste was dat zij er waren. Over dat vaderconflict? We hadden het min of meer uitgepraat. Ze hadden besloten hun er bij neer te leggen dat het nu eenmaal zo was. Gustav had me verzekerd dat ze wel tot besef zouden komen.

Ik hinkelde mezelf naar binnen. Het voordeel van krukken was dat je echt enorme stappen kon nemen. Gordon lachte dat hij me niet kon bijhouden.
“Oooh how! Moet je haar nou zien!” Bill maakte fake gangsta geluidjes. Ik probeerde me te concentreren op het krukkenlopen. “Ga je daar blijven staan? Kreupel haar armen doen pijn,” lachte ik en nam even adempauze.

“Oh Bill, wat doet een mooie meid als zij nou hier? Ze komt zeker voor mij?” Tom maakte zijn entree –met weliswaar een gepaste opmerking -. “Hey Nyr,” glimlachte hij en nog voor Bill naar me toe kon lopen sloeg zijn gespierdere wederhelft zijn armen om me heen en kuste hij mijn wang. Ik liet mijn krukken vallen en sloeg mijn armen om hem heen. “Ooh, ik heb je gemist,” lachte ik en drukte drie kusjes op dezelfde wang.

Bill trok mijn arm los en kwam tussen ons in staan. “Mijn beurt,” grijnsde hij naar Tom. Ik wankelde heen en weer en zocht weer steun bij Bill. Ik knuffelde Bill helemaal plat terwijl hij in mijn oor lachte dat hij zooooooooooo blij was om me te zien.

Ik werd onthaalt door Gustav zijn warme lach toen Bill me los liet. Mijn lippen bogen zich van oor tot oor. Ik opende mijn armen en sprong op één been naar hem toe. Ik moest toegeven dat ik behoorlijk goed geworden was in hinkelen.

Hij liep snel naar me toe, waarschijnlijk bang dat ik zou omkantelen –Ha! Moest hij maar eens opletten! -. Hij maakte een grappig gromgeluid toen ik in zijn armen viel en mijn hoofd in zijn nek begroef. Hij tilde me op en draaide een rondje. “Ik heb je gemist,” gromde ik lachend en drukte mijn lippen op het kortst bijzijnde plekje, zijn hals.


---
Sorry voor het wachten,
maar argh ik ben al de hele dag informatie aan het zoeken over wateroverlast in België & geloof me het wordt er niet beter op :'D
Ik word een beetje gek hier,
waarschijnlijk omdat ik ook al de hele dag naar mijn 'ROCK AROUND THE CLOCK 10CD SET' aan het luisteren ben (a)
Elvis Presley, Bill Haley, Chuck Berry en Little Richard houden me zowat overeind op dit moment =D
Oké, dat waren heel veel dingen die jullie niet wouden weten,
maar ik toch even kwijt wou =D

Oh ja, btw, nog een ding...
JULLIE ZIJN GEWELDIG! <3

Reageer (5)

  • ProudAlien

    leukgeschreef
    snelverder<3
    x'

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Super deel!
    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Hihi snel verder!

    Xxx <3

    1 decennium geleden
  • Raveness

    ooh ze moet wat met gusti krijgen hoor!!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    Hha mijn zus heeft die set ook!
    snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen