Sorry ik heb gewoon niet mijn dag vandaag!! maar reacties zijn mijn inspiratie bron:)

Ibrahim.

Na met de pers en nog wat spelers en coaches te hebben gepraat, liep ik met mijn Moeder broertje en Noah naar de auto. `dat was het dan` zuchtte ik. Thuis pratte we nog wat gezellig. `ejh iep zou het niet apart zijn voor jou dat een wedstrijd niet meer om jou draait, bedoel ik niet in egoïstische zin maar, als het niet lekker loopt jij het dan moet maken dat hoef je in barcelona voorlopig niet te doen` ik knikte ja dat was een punt waar ik eigenlijk wel blij mee was. Eindelijk geen verantwoording meer af te leggen voor mijn keuzes en mijn mening over de wedstrijd. `Ja ik denk dat dat best wel relaxt is dan voel ik me ook minder een voorbeeld.` `Mooi gaat helemaal goed komen daar in Barcelona en anders ga je maar bij een amateur club spelen daar want ik blijf in Barcelona hoor` ik grijnsde breed. Ik was zo blij dat ze er zo Positief in stond sinds die ene nachtelijke gebeurtenis gaat het eigenlijk wel beter met haar, elk nadeel heeft zo zijn voordeel dacht ik wijs. Morgen zouden we vertrekken naar Barca. maar voordat we daar naartoe gaan stond Noah er op om nog even langs de begraafplaats te gaaan.

Noah.

En daar stonden we dan op de begraafplaats. Ik stond met de ring in mijn handen ik twijfelde of die hier moest achterlaten. `Ik zou die ring bewaren` zij ibrahim `Ja hoezo?` `aandenken al doe je het aan een ketting of hangt het om een lijstje maar dat is mijn gevoel niet die van jou` ik knikte daar heeft hij gelijk in. Wat had ik er aan om die ring hier achter te laten, nee hoor ik ben nog steeds verbonden met Josh en dat zal ook altijd zo blijven. `Doei Joshie` ik had me voorgenomen om niet te gaan huilen maar dat was mij niet gelukt.
In mijn flat aangekomen keek ik nog eens goed rond, alleen mijn bed stond er nog voor de laatste nacht in mijn flatje. We gingen allebei gelijk slapen. De volgende morgen stonden Ibrahim en ik op de galerij van mijn flat `doe jij de deur op slot` `ja goodbye huisje` zij ik nep `ik ga mijn flat dus echt niet missen` `gelukkig` antwoorde ibrahim. `zo en nu op naar BARCELONAAAAA` Zij ibrahim overdreven blij `YEAAH BARCA HERE WE COME!` Deed ik mee lachend reden we weg naar onze nieuwe toekomst.


reactie(nerd)

Reageer (2)

  • Navygirl

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    zou je mijn story willen lezen? dankje! wo ik ben er bjnaa snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen