Foto bij Ikuto's verhaal.

Ikuto die geïriteert is net als in mijn verhaal.

Ikuto POV
Yuuki wat is er nou aan de hand? Geef antwoord. YUUKI! Yuuki:'Werkt Jamie bij Easter?' Ja. Waarom wil je dat weten? Yuuki:'ze is 1 van mijn beste vrienden en nu doet ze alsof ik niet meer besta.'Oh. Er komt iemand aan . Je moet nu gaan. Doei en ik gaf Yuuki nog snel een kus.
Jamie:'Met wie was je aan het praten?'Niemand. Zeg hoe gaat het met die goede vriendin van je? Jamie:'wie bedoel je?'Yuuki wie anders. Yuuki:'Sorry Ikuto, ik ging de verkeerde kant op. Waar moet ik er uit? Jamie wat doe jij hier? Oh vergeten je werkt voor Easter toch.'Oké dames genoeg geen ruzie meer jullie zijn vrienden. Jamie:'Laten we eens naar een EMBRYO zoeken. Yuuki volgens mij heb jij nog een chara ei dat niet is uit gekomen. Laten we eens gaan kijken of jij de EMBRYO hebt.' Nee doe het niet! Je weet hoeveel Yuuki voor mij betekent en niet alleen voor mij. Ze betekent ook nog veel voor jou niet waar? Jamie:' Helemaal niet ze betekent niets voor mij! Ze is dood voor mij.'
Doe het niet, maar ik was al te laat Jamie was al veranderd in haar chara vorm die trouwens veel lijkt op de echte. Een Bicht. Jamie:' Kom maar met de EMBRYO. HAHAHA! Je hebt hem inderdaad zoals ik al dacht. Nu is de EMBRYO van mij. HAHAHAH!' Nee de EMBRYO is van Yuuki! Als je hem steelt dan steel je als het ware de mooiste eigenschappen van Yuuki. Dat laat ik niet toe ze is alles voor me!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen