Aah kut ik zet deze story in the spotlight om wat lezertjes te krijgen.. staat er quiz!!! :@ echtn iet leuk:P

Tankx too Fabregrascesc & XbButterflyXX die mij reacties geven!! maar ik wil er meer :$:$:$:$:$:$:$ (A)

Ibrahim

Noah veerde gillend overeind, `shhtt kom maar het was maar een droom, ik ben bij je` maar dat schijnt niet echt te werken want ik krijg een harde klap in mijn gezicht. `fuck wat doe jij auw` en ik wreef even over mijn wang.

Noah

Die droom vreselijk en dan licht er weer iemand bij mij in bed alleen praat die nu terug. Langzaam kom ik weer in de realiteit en bedenk even mijn actie. Geluidloze tranen stromen nog steeds over mijn wangen het lijkt wel een kraan die niet meer dicht kan. `ibi sorry sorry ik wis niet dat jij het was, doet het pijn wacht ik ga een doekje voor je pakken` maar toen ik het bed wilde uitstapte knalde ik gelijk op de grond mijn benen waren net veertjes zo slap. `ejh dat jij mij slaat hoef je je zelf niet gelijk pijn te gaan doen` zij ibrahim met een scheef lachje hij hielp mij overeind en trok me weer terug het bed in, ik nestelde mij in zijn armen en begon te vertellen over mijn droom. `ik droomde dat Josh me vast pakte alleen was hij niet meer levend en ik voelde toen die koude armen en` stotterde ik `shht rustig maar je hebt alle tijd` fluisterde Ibrahim `toen sprong ik uit bed en rende naar de spiegel en zag ik hem achter mij staan, dus ben ik Josh gaan bellenn. Vraag me niet waarom, ik leefde nog in de nachtmerrie, hij nam natuurlijk niet op en ging ik jou bellen en ook jij nam niet op. dus ben ik in de auto gestapt en naar jou toe gereden. Maar er liep daar een man in de straat een hele grote maar daar had ik geen aandacht aan besteed en die wilde mij meenemen, ik weet niet wat hij van plan was. Want toen was jij er...`

Ibrahim

Ik luisterde naar het verhaal van Noah. Ik had die avond niet bij haar weg moeten gaan. Dan had ze gewoon een rustige avond gehad. `Sorry` moppelde ik `voor wat` ze keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. `Nauw over dat Barcelona en dat ik niet bij je ben gebleven` `alsof jij daar wat aan kan doen, jij doet alles voor mij. Dan vraag jij een keer wat van mij doe ik het niet dat is pas raar` Ze zij het echt een beetje boos. ` Nee ibi` vervolgde ze haar verhaal `Jij vergeet volgens mij dat je er zelf ook nog bent` ik keek haar verbaasd aan `nee hoor ik zorg nog voor mezelf jij vergeet je zelf` `ja maar uiteindelijk doe jij het zelfde alleen op een andere manier` ik glimlachte `oke jij zorgt voor mij en ik voor jou deal`zij ik met een big smile. `DEAL en dan ga ik met jou mee naar BARCELONAAA` `nee joh grapje zeker?` ongelovig keek ik haar aan. `Nee echt ik wil met je mee en laat de media maar praten over een relatie wij weten beter`.



REACTIE

Reageer (4)

  • QueenMary

    prachtig <3

    abboooooooooooo

    1 decennium geleden
  • Tuena

    I knew it, Fast go further

    1 decennium geleden
  • ShinyFairy

    super mooi verhaal!!!(flower)

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    ik wist het! aaa tnx ik wist dat je de juiste keuze maate en nu nu kom ik ah maar snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen