Foto bij Last goodbye [ft ibrahim afellay]

Noah

Vandaag de begrafenis het zal wel een zware dag worden. Ik liep voor de laatste keer zijn kamer binnen, `ik zal je missen lieve Josh`en daar hield ik het bij want om de dag nu al met tranen te beginnen....
Ibrahim kwam de kamer in en keek met een gezicht naar me alsof hij elk moment in huilen uit kon barsten, ik gaf hem een kusje op zn wang en aaide even over zijn rug en liep toen naar de keuken, waar ik het ontbijt ging klaar maken.

Ibrahim
Daar sta ik dan in de kamer ik wist niet zo goed wat ik moest doen ik kon niet naar hem kijken, `ik zal voor je meisje zorgen Josh dat heb ik je beloofd toen je weg ging en ik zou haar weer aan je terug geven als je terug kwam maar dat kom je niet dus ik zal voor haar zorgen maatje`

Noah
We stonden op de begraafplaats en de dominee vroeg of ik naar vore wilde komen om mijn verhaal te doen aan Josh. `lieve Josh ik heb maar weinig worden nodig,jij hebt mij laten zien wat liefhebben betekend ik heb van jou leren houden en jij van mij als jij terug kwam zouden we trouwen en een mooi huisje kopen maar dat zit er allemaal niet in, ik neem je niets kwalijk want jij hebt het leven gered van vele andere maar daar moest je jammer genoeg je eigen leven voor geven. Ik hou van je en ik zal altijd van je blijven houden jou hart mijn hart is jou hart, en nu die van jou niet meer klopt klopt die van mij eigenlijk ook niet meer. Ik hou van je vaarwel mijn lieverd` snikte ik mijn ogen waren vast dik en rood van het huilen maar wat maakte het uit het liefste wat ik had is van mij weggenomen.

Ibrahim
Ik luisterde naar de speech van Noah. En het klopt wel dat haar hart figuurlijk niet meer klopt want ze ziet er uit als een levend lijk.
De dominee kwam weer aan het woord `ibrahim wil jij naar voren toe komen`ik liep naar voren en knuffelde Noah even snel, `Eh lieve Josh jij bent mijn beste vriend we waren zo verschillend jij militair en ik de voetballer dat speelde we vroeger al en zo zijn we ook allebei geworden wat we toen al speelde. Ik weet even niet hoe ik verder moet met wie ik mijn verhalen nu kan delen. Maar ik ben trots op jou om wat jij hebt gedaan. Ik zal je missen.` Samen met Noah liepen we langs het graf we keken even en ik zag hoe Noah twijfelde haar verlovings ring in de kist te gooien. en ze het uiteindelijk niet deed. This is my last goodbye fluisterde ze. en gearmd liepen we de begraafplaats af.



Reageer (2)

  • XbutterflyXX

    aaa ik huil dit had niet mogen gebeuren maar het is voor een kindje die hij niet wilde doden josh vaarwel end have a long sleeep day we miss you (min. stilte) snel verder!

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    (huil)

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen