Haha, grieks viel uit xD En Nederlands en Frans xD. Hoeveel lol kun je BTW hebben met statische electriciteit? Een heleboel. Eerstzo'n oud ding waardoor je spieren heel raar gaan voelen. Met z'n vieren liet ik het ding al snel vallen, ben blij dat ik het niet alleen heb gedaan. Toen moest ik van Puck haar schokken gaan geven. Toen kwamen Camille en Marjolein er ook bij staan. Toen keek de hele klas ons heel raar aan. Joost is btw een watje. Hij durfde het niet. Haha, watje xD

Cinthia's P.O.V

Ik was verschrikkelijk geschrokken toen Leah me had verteld wat er was gebeurd. Ze hadden de vampier niet kunnen doden omdat Seth gewond was en ze toen was verdwenen. Ik was allang blij dat Seth oke was. Ik ging op de bank zitten. Ik had het al dagen ijskoud. Wat was er met me? Na een tijdje stondik op. 'Ik ga even douche,'mompelde ik. De warme stralen konden me niet kalmeren. Alice visioen zou uitkomen. Ik moes hier weg voordat het zou gebeuren. Wat had ik er weer een gezellig potje van gemaakt. Ik dacht na. Ze zullen altijd mijn spoor kunnen volgen, dus de enige mogelijkheid is... Misschien door het water. Ik voelde me schuldig, maar ik moest hier weg. Mijn vader had altijd ongelijk gehad. Alice trok de gevaren niet aan, maar ik. Ik zuchtte.

Ik liep langs de grens richting het huis van de Cullens. Ik wilde 'gezellig'langs gaan. Ik hoopte alleen dat Edward niet thuis zou zijn zodat ik gewoon afscheid kon nemen van Alice. Nou ja, afscheid. Haar gewoon nog een keer zien voordat ik weg zou gaan. Ze zou me hierna nooit meer zien.

Helaas, ik had geen geluk. Edward was thuis, dus zodra hij binnen was: Alfa, Bèta, Gamma, Delta, Epsilon...Toen ik klaar was begon ik met de naamvallen, werkwoorden, alles wat ik kon bedenken en tegen de tijd dat ik bij Latijn kwam zei Edward: 'Begrepen, je wilt niet dat ik weet wat je denk. Ik ben al weg.' Ik zuchtte. 'Blij dat dat duidelijk is.'Alice keek ons raar aan. 'Wat is er?'vroeg ze. 'Cinthia is irritant. In dat opzicht lijkt ze veel te veel op jou,'zei Edward droog. 'Ik ga kleintjes.' Eindelijk kon ik vrijuit denken. 'Dus wat is er gebeurd?'vroeg Alice. 'Het is gewoon... Seth is aangevallen door een vampier.'Ik deed mijn best om niet te huilen. Alice sloeg haar arm om me heen. Ik rilde.'Moet ik kijken of ik die vampier kan vinden?'bood Alice aan. Ik knikte. Ik ging op de bank zitten en Alice sloot haar ogen. 'De bergen,'mompelde ze. Ze trok een papier naar zich toe en schetste een open plek. 'Ik zal het de roedel vertellen,'zei ik. 'Één klein probleem. Jij vecht tegen haar.'Shit, hoe ging ik dat weer voor elkaar krijgen?

Reageer (1)

  • Sofieeeke

    JA hoe gaat ze dat voor elkaar krijgen xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen