Foto bij Help me, please

I love you guys!!!! <3

Mathijs POV!!
Ik zit met de moeder van Fay in de auto. Ik moest vandaag naar een open dag van een hogeschool en mijn moeder had geen tijd om te brengen. Dus had de moeder van Fay zichzelf als chauffeur aangeboden. We zijn nu op de terugweg. Ik staar uit het raam en zing zachtjes mee met een nummer op de radio. Ik denk aan Fay. Wat zou ze nu aan het doen zijn? Zou ze aan mij denken?
Ik sluit mijn ogen en zie Fay voor me. Haar prachtige lange blonde haren, haar onschuldige blauwe ogen die oplichten als ze lacht, haar mooie volle lippen, de zomersproetjes op haar neus en haar verlegen en toch ondeugende blik. God, wat hou ik toch van haar.
Ik open mijn ogen weer en kijk naar de klok. Als het goed is zijn we over een half uurtje thuis. Op dat moment hoor ik een harde klap en beukt er vanaf de zijkant iets in de auto. Meteen wordt de auto van de weg af geslingerd en slaan we over de kop. Ik hoor Fay’s moeder gillen en op dat moment voel ik een heftige steek in mijn rechterenkel. Ik schreeuw. De auto rolt nog steeds door en ik wordt door elkaar geschud. Plots klapt de auto ergens tegenaan en staan we met een ruk stil. Ik kijk naar de moeder van Fay. Ze is bewusteloos en er loopt bloed uit haar hoofd. Snel probeer ik mezelf uit de auto te krijgen maar mijn enkel zit klem. Ik probeer hem los te krijgen als ik hem ook maar even beweeg springen de tranen in mijn ogen van pijn. “Help!”schreeuw ik zo hard als ik kan. “Help! Iemand help!”
“Ze horen je toch niet” hoor ik plots achter me. Ik draai me om naar het raam en zie een man op zijn hurken zitten. “Help me”zeg ik. De man lacht vals. Dan zie ik pas dat hij een grote soort heggenschaar in zijn hand heeft. Langzaam knipt hij de auto open en haalt me eruit. Ik probeer op te staan maar door de pijn in mijn enkel blijf ik op de grond liggen. “Help me”zeg ik nog eens tegen de man. De man grijnst weer vals en haalt uit met iets zwaars. Ik kan de klap niet meer ontwijken en het volgende moment wordt alles zwart.

Reageer (5)

  • Raveness

    wat een malloot!!!

    snel verder!!

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Was dit met opzet:| Dat is niet leuk<


    zacht uitgedrukt!
    Waarom,Waarom,Waarom,Waarom,Waarom,Waarom
    Hate that men
    Love Mathijs(H)
    Ik wil echt zoooo graag dat die man plots doodvalt en dat mathijs kan vluchten en zijn enkel weer genezen is! Wat gaat die man doen met de leukste jongens van heel de wereld? (personage eigenlijk) Ik hou zelfs meer dan Mathijs dan Edward, I think!

    Snel verder, PLease(flower)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Noooooooooooooo :O WTF!!! CREEEP!!! Ik kom je persoonlijk vermoorgen lul dat je bent!! Blijf van Mathijs af!!! Heeeeel snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • Strawberrier

    wie is die creeeeeep?!
    snel verder <3
    xx. (K)

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    Wat een rotzak(puh)

    zal ik hem slaan(6)

    maar in ieder geval leeft Mathijs (H)

    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen