Foto bij Opdracth 3 Wat ik was

Opdracht: Schrijf een verhaal uit een personage die ik jou ga geven. Jullie mogen je hoofdpersoon, de persoon waaruit je schrijft, niet zelf verzinnen. En ik maak het nog iets lastiger, jullie gebruiken de personages van de andere personen ook in je verhaal. Je hoeft niet perse iedereen daarvan te gebruiken, maar als je iemand nodig hebt, neem dan iemand van de andere personages.
En dan maak ik het nog lastiger haha. Want als jullie tribuut de arena inkomt en 60 seconden moet wachten, voor ze van hun plaat afmogen, dan zien ze geen hoorn. Geen hoorn! Waar is de hoorn? Is er überhaupt wel een hoorn? Dat mag je helemaal zelf verzinnen.

Naam: Thamin Ladroit
Leeftijd: 18 jaar
District: 8
Wapen: Zwaard
Bijzonderheid: Heel erg in zichzelf gekeerd, praat met niemand.

Hij is een in zichzelf gekeerd persoon. Hij is zoals ie is en iedereen moet hem zo maar accepteren. Hij heeft een aparte stijl, hij houdt ervan om zichzelf te beschilderen en houdt ook van roken. Daardoor is zijn conditie niet heel erg goed, maar houdt hem wel heel erg oplettend. Je kan hem eigenlijk wel depressief noemen ja. Hij haat het leven en iedereen, behalve zichzelf.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • jacobuss

    Hiermee word je sowieso 1ste of 2de (dance)

    1 decennium geleden
  • mistersecret

    Hopelijk ga je door naar de volgende ronde ! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen