Foto bij I want you more than anything in the whole world.

Omdat Rianne, Loveer en ik een driehoeksdeal hebben. Maar anders had ik hem ook geplaatst hoor (A)
En, Ik hou van jullie reacties!!<3

Mathijs helpt me om uit de auto te stappen. Ik hoor dat de auto wegrijd. We zijn alleen. Mathijs laat me een stukje lopen en laat me dan stil staan. Hij maakt de blinddoek los. Een beetje terleurgesteld kijk ik rond. We zijn in het kleine haventje. De laatste keer dat ik hier was werd in knock-out geslagen. “Is dit de verassing?” vraag ik en ik probeer mijn teleurstelling te verbergen. Mathijs schudt met zijn hoofd. “We moeten eerst nog even varen” zegt hij. We lopen naar zijn bootje, dat vol licht met rozenblaadjes. “Wat mooi!” roep ik. Mathijs glimlacht en helpt me in te stappen. Dit keer blijf ik een stuk achter hem als hij de motor aan doet. We varen weg. Na een tijdje krijg ik een idee waar we heen gaan. “Gaan we naar het eilandje?” vraag ik. “Ja” zegt Mathijs. Ik knik en draai me weer om. Als we bij het eilandje zijn legt Mathijs de boot aan. “Even blijven zitten” zegt hij. Hij stapt uit en verdwijnt achter de heg. Ik blijf braaf in het bootje wachten. Na 2 minuten is Mathijs weer terug. “Kom je?” vraagt hij. Ik knik en pak zijn hand. We lopen door de heg. Verbaasd kijk ik rond. Op het grasveld staat honderden kaarjes. Doordat het al bijna donker is geeft dit een sprookjesachtig effect. “Wat mooi” fluister ik. Matijs doet een stap dichterbij en frommelt in zijn zak. “Lieve Fay, Gefeliciteerd met je 17e verjaardag” zegt hij en hij haalt een klein pakje uit zijn zak en geeft het aan mij. “Dank je” zeg ik en ik maak het pakje open. In het pakje zit een zilveren kettinkje met een hartjesbedeltje eraan. Op het bedeltje staan mijn naam en die van Mathijs gegarafeerd. “Wauw!” roep ik en ik sla mijn armen om Mathijs heen en kus hem. Na een tijdje maakt hij zich los. “Zal ik het omdoen?” vraagt hij. Ik knik, draai me om en hou mijn haar omhoog. Als Mathijs zijn vingers mijn huid raken lijkt het alsof er een electrische schok door me heen gaat. Hij maakt het kettinkje vast en ik draai me weer om. “Het is prachtig” fluister ik. “Net als jij” zegt hij en hij slaat zijn armen om mijn middel heen. “Ik hou van je” zeg ik. “Ik ook van jou” zegt Mathijs.
“Ga je mee?” vraagt hij en hij trekt me mee naar het tuinhuisje. In de deuropening tilt hij me op en draagt me naar binnen. Ook binnen staan er zeker vijftig kaarsen te branden en in het midden van de kamer staat een mooi groot hemelbed. Ik word al rood als ik er naar kijk. Mathijs draagt me naar het bed en legt me neer. Hij gaat naast me liggen en we beginnen te zoenen. Na een tijdje rol ik boven op hem en begint hij te spelen met de onderkant van mijn shirtje. Langzaam trekt hij het uit. Ondertussen speel ik met de knoopjes van mijn overhemd en maakt ze een voor een los. Ik probeer zijn overhemd uit te trekken maar dat lukt niet zo goed dus trekt Mathijs het zelf maar uit. Meteen trek ik zijn shirt erachteraan. Weer stokt mijn adem met het aanzien van zijn buik. Ik buig me weer naar voren en zoen hem. Langzaam glijden Mathijs zijn vingers over mijn rug naar de rand van mijn broek. Langzaam maakt hij de knoop los. Een beetje verschrikt trek ik me los. “Ga ik te snel?” vraagt hij. “Nee hoor” zeg ik. “Ik schrok gewoon een beetje.” Ik buig me weer naar hem toe en Mathijs rolt ons om waardoor ik onderop lig. Langzaam trekt hij mijn broek uit. Hij gaat met zijn handen weer omhoog en speelt met het sluitinkje van mijn BH. Langzaam maakt hij het los. Meteen kom ik met een ruk overeind. “Sorry” stamelt Mathijs. “Ik..eh..”
“Het geeft niet” zeg ik. “Ik moet gewoon denken aan die keer in het steegje. Ik..Ik..” er glijd een traan over mijn wang. Ik ga rechtop op het bed zitten en maak mijn BH weer vast. Mathijs komt naast me zitten en wrijft zachtjes over mijn rug. “Shhhh” zegt hij. “Het is goed, Ik ging gewoon te snel.” Ik kijk hem aan. Hij kijkt me doordringend terug. Ik voel een raar soort gekriebel in mijn onderbuik.
Het volgende moment sla ik mijn armen om hem heen en druk me stevig tegen hem aan. Mijn mond zoekt naar de die van hem en terwijl ik hem zoen duw ik hem achterover op het bed. Hij speelt weer met het sluitinkje van mijn BH. Hij maakt het los. “Weet je zeker dat je het wilt?” vraagt hij. “Ja” fluister ik. “Ik wil het het allerliefste van de hele wererld.” Mathijs glimlacht en draait mij weer onderop.

Reageer (5)

  • Alissaatje

    (A) Dat de boel niet in de fik is gevlogen(duivel)

    Sorry moest even:P

    Als Fay nou maar niet zwanger word(baby)

    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaaaaaaah(H) Hahahahaa ik ben het helemaal met Rianne eens behalve het laatste!!! Snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Super verhaal!!
    Snel veder!!

    1 decennium geleden
  • Raveness

    snel verder!!!

    (Y)(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Nu moet ze niet zwanger raken, of wel dat is namelijk altijd wel leuk(flower) LOVE MATHIJS< hij is van mij, mensen die dit lezen!

    Snel verder, ik hou zooooo veel van jou verhaal!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen