Foto bij What the....!?

Deel 7

Het is de ochtend na het optreden en ik lig onderste boven op de bank.Mijn benen hangen over de rug leuning.Gelukkig hebben we een grote bank en ligt mijn hoofd nog net op de zitting.Relaxed kijk ik tv.Er is niet veel dus heb ik besloten om maar wat rond te zappen.'Niks,Dacht het niet!,Iewl!' mompel ik terwijl ik verveeld de knop in druk.Ik stop bij een programma genaamd: Teen Stars.
Eerst komt er wat nieuws over: Justin Bieber,Willow Smith en nog 2 andere.
'En een foto van Ryan Sheckler zoenend met een van de dansers van: El Loco.Wij denken dat dit zijn nieuwe liefde is'zegt de vrouw van het programma.Meteen schiet ik overeind.'Je weet het maar nooit met die Teen Stars.Wij wensen jullie een fijne avond' zegt de man die er ook bij is.
'WAT THE...!Het was maar ÉÉN klein kusje!Meer niet!' roep ik boos tegen de tv.Diana en Alana komen naar beneden en merken niet dat ik boos ben.
'Jennifer ga je ook mee?' vraagt Diana.Ik herstel mezelf en vraag 'Waar gaan jullie heen dan?' 'We gaan naar de SPA en de kapsalon' 'Ja,is goed hoor' Ik sta op,pak mijn tas en ga met ze mee.

We komen aan bij de SPA/Kapsalon,gaan naar binnen en we worden naar een massage kamer geleid.Ik kleed me uit en ga op de massage tafel liggen.Er komen 3 vrouwen binnen lopen.1 daarvan ken ik: de moeder van Jonathan die mij gelukkig gaat masseren.'Hier was ik echt aan toe' zeg ik terwijl ik geniet van de massage.'Meid,je zag er ook zo gestrest uit.Maar hoe gaat het nu?'vraagt ze.
'Het gaat wel goed hoor maar ik word gek van die barbie's enzo'
'Lieve schat je hoeft nog maar morgen en overmorgen naar school.Dan is het alweer het einde van je tweede jaar'
Ik glimlach 'Waar is Jonathan eigenlijk?' 'Ohh,die is bij het kappers gedeelte'

Mijn massage tijd is klaar en ik ga naar het kappers gedeelte.
Ik ga zitten,praat nog een beetje met Jonathan en dan komt de vrouw aan lopen.Ze begroet me en vraagt 'Wat wil je dat ik met je haar doe?'
'De puntjes hoeven alleen bij geknipt te worden en ik wilde het weer donker bruin laten verven met kastanje bruine highlights.Het is nu iets te bruin' 'Oké,dan gaan we dat regelen' De kapster begint met het knippen en verft me haar donker bruin.'Je moet even wachten dan spoel ik het uit.Kan ik wat drinken voor je halen?' vraagt ze.
'Een blikje red bull graag' De kapster gaat het halen en net op dat moment lopen 3 meiden van de Barbie groep langs de winkel.
-KUT!Nee!Niet nu!Als ze maar niet naar binnen gaan!- Ik zie ze elkaar een knuffel geven en Didi komt naar binnen.-Stik!Nee!-
Didi gaat naast me zitten,kijkt naar buiten en dan weer naar mij.
'Je moet morgen en vrijdag echt uitkijken op school!' zegt ze op een bezorgde toon.'Hoezo?Willen jullie me dan in elkaar slaan?' zeg ik verbaasd.'Ik niet Britney wel!Het spijt me echt dat ik het hele jaar zo rot heb gedaan tegen je!Ik had geen keus!'
Net voordat ik iets wil zeggen komt mijn kapster terug met red bull en Didi's haar word gedaan.

Ik ben klaar bij de kapper.Diana rekent af en met z'n drieën lopen we terug naar de auto.'Jennifer wacht!' Didi komt aangerend en vraagt dan 'Ga je ook met de bus?Ik heb geen zin om alleen in de bus te zitten'
Ik knik en loop met haar mee naar de bus.We stappen in en gaan op een plek zitten.Het is erg gezellig.
Ik neem afscheid van Didi en loop naar mijn huis.Ik zie dat Ryan stiekem uit zijn raam kijkt naar mij.Ik zwaai naar hem waar hij van schrikt.
Ik lach en ga dan naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen