Alice was helemaal hyper. 'Cinthia, je mag ab-so-luut niet alleen naar de bossen, begrepen?'My God, kon ze niet even relaxen? 'Alice, rustig, was ik niet van plan. Hoezo?'Oké, ze praatte zo snel dat ik alleen een soort gezoem hoorde. 'Rustig, nog een keer.'Alice zuchtte. 'Ik kan je toekomst zien,'zei ze. Mijn adem stokte in mijn keel. Ze had nog nooit mijn toekomst gezien. Shit. 'Alice, ik beloof je plechtig, ik ga niet alleen naar buiten.'Alice leek weer een beetje te kalmeren. 'Zorg er alsjeblieft voor dat dit visioen niet uitkomt,'zei Alice smekend. Ik knikte, maar dat kon zij natuurlijk niet zien. 'Bye,'zei ik en ik hing op.
'Wat is er?'vroeg Seth. 'Niks,'mompelde ik. Weer liegen. Ik werd er gek van.

Het enige wat ik van het telefoongesprek met Alice kon denken was: Vaag. De enige verklaring die ik had was een vampier. Maar als er een vampier in de buurt was zou de roedel het weten toch? Ik ging op mijn bed liggen. Mijn gedachte maalde door mijn hoofd. Er kwam maar één oplossing uit. Ik moest hier weg. Het was toch al onvermijdelijk geweest. Ik hoor hier niet, ook al wilde ik graag bij Alice zijn. Zij had Jasper nu, ze had mij niet nodig. Ik wist dat ze nog leefde, ik wist dat ze gelukkig was. Dat was alles wat ik nodig had. Misschien...

'Good morning sunshine,'zei Seth. Ik gooide mijn kussen naar hem toe en keek op de klok. Het was half drie. Wat deed die gek hier zo vroeg? 'Er is nog geeneens sunshine and this beam wants to sleep,'zei ik. 'Wat doe je hier?'Seth ging op de rand van mijn rand van mijn bed zitten. 'Ik moet zo gaan wachtlopen en ik wil gewoon nog even bij je zijn,'zei hij verlegen. 'T is dat jij me wakker maakte, want anders,'lachte ik. 'Nou, vertel eens dame, waarom slaap jij in een spijkerbroek een een bloes?'vroeg Seth. Met een rood hoofd keek ik naar mezelf. Ik was inslaap gevallen zonder me te verkleden. 'Voor mij een weet en voor jouw een vraag. Ga nou, anders krijg ik de preek van Sam,'zei ik droog. Lachend gaf Seth me een kus, hij liep de kamer uit en ik liet me achterover vallen. Ik bedacht me dat mijn kussen nog ergens op de grond lag, maar ik had geen zin om het op te pakken. Ik draaide me om en viel weer in slaap.

Reageer (1)

  • IamRenesmee

    ze mag niet weggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen