Foto bij Shopping time!

Deel 5

Ik,Alana en Ryan lopen door de winkel straten van Londen.
Alana strekt aan mijn arm 'KIJK!D&G winkel!' Ze trekt me mee de winkel in en Ryan sjokt met zijn handen in zijn zakken achter ons aan.
Ik en Alana passen wat kleding.
'WOW!'zegt Ryan met open mond als ik het pas hokje uit kom in een korte witte broek en in een roze/rood gestreept hemdje.'Vind je het echt mooi?'
'Ja,ik wist niet dat skater meisjes er ook zo mooi uit konden zien'
Ik lach verlegen en kleed me dan weer om.We rekenen af en loop dan de winkelstraat weer op.In de verte zie ik een Vans shop,tik Ryan aan en wijs naar de Vans shop.'Wie er het eerste is?' vraagt hij uitdagend.
We rennen als idioten naar de winkel.Alana staat te lachen en loopt achter ons aan de winkel in.
'Jenn VANGEN!' roept Ryan terwijl hij skate wieltjes naar me gooit.
'Wauw roze wieltjes voor mij' zeg ik droog.Hij trekt een klein pret gezichtje waar ik door moet lachen.Alana zit op een bankje in de winkel ons uit te lachen en met haar mobiel foto's te nemen van de meligheid.

Ryan en ik hebben gevonden wat we nodig hebben,betalen en lopen met z'n drieën de winkel weer uit richting het busstation.'Jullie zijn echt een stel idioten!Gestoorde skaters' mompelt Alana.'Wat zei je ik hoorde je niet' zegt Ryan een beetje plagend.We staan op het busstation te wachten op de bus.
'O KUT!Jennifer moet je eens kijken wie daar zijn' zegt Alana.
Ik draai me om en zie daar 3 leden van het Barbie leger.
-Stik!Ik hoop dat ze niet bij ons in de bus zitten!-
De barbie's komen aanlopen en kijken ons arrogant aan.'Zo,Skater-Girl is wezen shoppen!Nog meer skate shit gekocht?'
'Wat moet je Britney?' zeg ik geïrriteerd.'Oh niks gewoon...Ik vind het zo grappig Alana dat je moeder eigenlijk met haar vader durfde te trouwen' Britney kijkt haar verwaand aan.Ryan staat intussen snel te sms'en.'Je wee half niet hoe ze echt is!Laat onze ouders er buiten! schreeuwt Alana boos.
Ze kijkt haar met open mond en staat net op het punt om Alana een klap te verkopen als we een vrouwen stem horen.'Ryan!'
Ryan loopt richting de vrouw en wenkt ons.De barbie's gaan gelukkig de bus in die al aan was komen rijden.Ik en Alana stellen ons voor en gaan in de auto zitten.Ryan en ik achterin en Alana voorin.

We zitten in de auto van Ryan's moeder :Grethen.Het is best stil.
'Dus..Jennifer jij skate ook?Voor hoelang al' vraagt Gretchen nieuwsgierig.'Ik skate al 7 jaar.Maar zo goed ben ik niet'
'Je bent echt gek!Je bent hartstikke goed!' zegt Ryan iets te blij.
Ik kijk hem een beetje verlegen aan en hij kijkt me lief aan met zijn mooie ogen.

Reageer (1)

  • Groningen

    abo.... bladwijzer......reactie.....(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen