Foto bij the plan

Yes I would die for you baby, will you do the same?

“Zeg nou!” roep ik. “Nee” zegt Ysa. “Nina?” probeer ik. Maar ook Nina schud haar hoofd. “Nee” zegt ze. Met een zucht sla ik mijn armen over elkaar. “Nou” zeg ik. Op dat moment worden er twee armen om me heen geslagen. “Hallo schoonheid, waarom ben je zo boos?” Ik draai me om naar Mathijs en geef hem een kus. “Niemand wil vertellen waarom julie zaterdag bij mij thuis waren” zeg ik. “Wil jij het nu wel zeggen?” Ik kijk Mathijs zo lief mogelijk aan. Hij lacht “Nee” zegt hij. Ik trek een verdrietig gezicht. “Ga dan maar bij hun zitten” zeg ik en ik wijs naar Nina en Ysa. Mathijs slaat een arm om me heen. “Ik zit veel liever bij jou” fluistert hij in me oor. Ik kijk hem aan en geef hem een kus op zijn neus. De bel gaat en we lopen de kantine uit. Mathijs heeft een tussenuur en ik heb les. Ik loop de klas in en ga naast Alex zitten. Filosofie is het enige vak dat ik zonder Ysa, Nina of Mathijs heb. Gelukkig heeft Alex, de beste vriend van Mathijs, het wel. “Hoi”zeg ik. “Hoi”zegt hij terug. Tijdens de les verveel ik me dood en Alex en ik tekenen poppetjes op mijn boek. Dan trilt mijn mobiel. Ik pak hem en open het sms’je. Het is van Mathijs.

Ik mis je.
Kun je hierheen komen? ;)
Xxxkus


Ik stuur terug:

Ik kan toch niet zomaar de les uitlopen?
Heb je een plan?
Liefs


Na twee minuten krijg ik een sms’je terug. Ik lach als ik het lees en laat het aan Alex lezen. “Doe je mee?”fluister ik zachtjes. Hij knikt. Ik wacht nog 10 seconden. Dan draai ik met mijn ogen en laat me van mijn stoel op de grond vallen. Meteen roept Alex “Fay is flauw gevallen!!” Meteen begint de hele klas geluid te maken. Stoelen verschuiven, meisjes gillen, de leraar knielt naast me neer. Tenminste, dat denk ik. Ik lig met mijn ogen gesloten op de grond. Ik moet proberen mijn lachen in te houden. Op dat moment begint Alex tegen me te praten. “Fay, wordt wakker.”Hij schudt me zachtjes heen en weer. Langzaam doe ik mijn ogen open. “Wa..Wat is er gebeurd?”acteer ik zo goed mogelijk. “Je bent flauw gevallen”zegt Alex. “Zal ik even met je naar buiten gaan? Je hebt waarschijnlijk frisse lucht nodig.” Ik knik en Alex helpt me overeind. Hij slaat mijn arm over zijn schouder en samen lopen we de klas uit. Zodra we op de gang zijn laat ik hem weer los. “Dankje”zeg ik. “Graag gedaan hoor”grijnst hij. “Wat ga je nu tegen de leraar zeggen?”vraag ik. “Ik zeg wel dat ik een vriendin van je buiten tegenkwam die op je zou letten”zegt hij. “Goed idee”zeg ik. Ik draai me om en loop weg. Aan het eind van de gang draai ik me nog een keer om en zwaai naar Alex. Hij zwaait terug en gaat dan de klas weer binnen. Ik loop de school uit naar het veldje. Daar staat Mathijs al op me te wachten. “Gelukt?”vraag hij. “Helemaal”zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen en zoen hem.



Reacties??
|
|
v

Reageer (2)

  • Dinnetje

    Whahahaha geniaal<333333
    Ik ga die denk ik niet proberen bang dat ze gelijk 112 bellen! hahaha.

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaah (H) Matthijs is echt lief!! En wat een plan!! Dat ga ik ook een keer proberen als ik de les uit wil :P Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen