Foto bij ~020~

(flower)

De volgende morgen word ik veel te vroeg wakker voor een zondag. Ik blijf nog even liggen en pak de Sluipwegwijzer. Ik bestudeer de poppetjes op de kaart. Ineens zie ik een lokaal wat ik nog niet ken. Muzieklokaal staat er met sierlijke letters in geschreven.
'Hey, jij ook al zo vroeg?’ vraagt Jennifer die langs mijn bed loopt op weg naar de badkamer. ‘Ja, zullen we zo gaan ontbijten?’ ‘Is goed even omkleden enzo.’ Ze wijst naar de badkamer en draait zich gapend om. Snel berg ik de kaart weer op en kleed me om.
Niet veel later zijn we allebei klaar om te vertrekken en lopen we arm in arm naar de Grote Zaal. Zoals gewoonlijk zit er nog bijna niemand en kunnen we in alle rust eten. Het liefst was ik meteen doorgegaan naar het muzieklokaal, maar ik wou eerst nog even op de uilenpost wachten.
Een tijdje later komen Fred, George, Anne en Jack ook de Grote Zaal binnenlopen. Jennifer loopt meteen naar Jack en samen gaan ze naar de tafel van Huffelpuf. ‘Goedemorgen.’ hoor ik Fred zeggen even later zit hij zich vol te proppen met broodjes. George is naast Anne gaan zitten, ik kijk ze even glimlachend aan en concentreer me dan weer op de idioot naast me, die doet alsof het eten elk moment ineens kan verdwijnen. Net als ik er wat van wil zeggen komt de uilenpost en word ik afgeleid door een uil die ongeduldig in mijn vinger pikt. Ik lees mijn krant snel even door en neem dan Fred mee de Grote Zaal uit om George en Anne even wat privacy te geven.


Reacties?
Kudo's?
Iets anders?
(flower)

Reageer (11)

  • AngiiWeasley

    ik kijk ze even glimlachend aan en concentreer me dan weer op de idioot naast me, die doet alsof het eten elk moment ineens kan verdwijnen. xD

    1 decennium geleden
  • WeasleyOurKing

    Ze zijn alleen! *wenkbrauwwiebel* Wat ga je met ze doen mevrouw? x)
    Dat ga ik nu lezen! =D

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Oelalala! Wat gaat ze met Fred doen?

    1 decennium geleden
  • LikeAwesome

    oow romantische scene in het muzieklokaal!! dat moet ik lezen, opschieten dus!

    1 decennium geleden
  • Muze

    verder!
    waarom zo een klein stuk?(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen