Foto bij WS ~ 46

(Nyree)

Ik gooide mezelf bij Bill op bed. Tom had wat rust en een dubbel bed verdient. Ik was een onrustige slaper en hoewel hij het ontkende had hij daardoor ook wat slaap moeten opgeven. Bill vond het helemaal niet erg dat ik nu bij hem sliep.

“Slaapwel liebling,” Ik kuste hysterisch zijn wang en hoorde zijn lach in mijn oor. Ik plofte in het kussen en staarde hem lachend aan. Djeez, ik had daarstraks niet mogen slapen. Er vloeide een te veel aan energie door mijn aders.

“Je bent gek Nyr!” lachte hij en gooide en kussen in mijn gezicht. Hoe durfde hij?! Ik haalde traag het kussen van me af en staarde hem zo kwaad mogelijk aan. Van dat schattige gezichtje alleen al ging je lachen. “Dat had ik niet moeten doen hé? Toch?” mompelde hij. “Goed geraden Billy!” Ik gooide het kussen tegen zijn hoofd en pakte al een nieuw in de aanslag. Gelukkig had hij zoveel kussens in zijn bed.

Ik kon het moeilijk bijhouden hoeveel ik er precies tegen mijn hoofd had gehad toen Tom kwam klagen dat we stiller moesten zijn. “Oké, we gaan wel slapen saaierd,” mommelde Bill tegen Tom. “Tot morgen schatje,” knipoogde ik en gooide een kussen tegen zijn hoofd. “Slaapwel,” mompelde hij en liep traag de kamer uit.

Bill en ik keken elkaar stilzwijgend aan en schoten toen opnieuw in de lach. “Hij wordt chagrijnig van de tour en te weinig slaap,” mompelde Bill en zwaaide met zijn armen door de lucht. “Over te weinig slaap gesproken, wordt het niet eens tijd dat jij wat slaap in haalt donkere-kring-onder-je-ogen?”

Het had nog een tijdje geduurd tot Bill eindelijk in slaap gevallen was en zelfs al ver over twee lag ik nog te denken over heel veel dingen waar ik geen samenhang tussen vond.


Oooooh mijn lieverds!
Wat een lieve reacties krijg ik hier toch van jullie!
Jullie zijn aaaaaaaaaah ik heb er geen woorden voor :D
Morgen komt er in de voormiddag misschien nog een nieuw deel
& anders zal het 's avonds zijn want ik moest het hele weekend werken :D
Liiiiefs, Elke <3

Reageer (4)

  • ProudAlien

    kwas er dit weekend niet, vandaar dat ik niet reageerde :P
    maar aah kussengevecht!
    Nicenicenice <3
    nu ga ik het volgende deeltje lezen (A)
    x'

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Aaaw, leuk!
    Snel verder!

    Xxx <3

    1 decennium geleden
  • Raveness

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • Vanaris

    Yeah 1e reactie :D Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen