ja soms dan heb je dat dan ben je inspriratieloos een ga je rare dingen schrijven...

Er waren eens 10 gedichtjes

en gedichtje nummer 1
die was voor niemand bang
en die nummer 2
die dee met alles mee
en nummer 3
die wist de meeste dingen niet
dan had je nummer 4
maar die is niet altijd hier
en nummertje 5
die lachte veel te veel
en nummer 6
speelt graag voor 9
nummertje 8 en 7
die zijn op vakantie even
en nummertje 10
die vindt zich erg groot

je zou denken ze is er een vergeten
maar nummertje 9
is een beetje verlegen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen